Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Uroda

[ Wyślij odpowiedź ]

Acnederm

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Acnederm stare 09-11-2008, 10:14   #1
prosiak666
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Witam mój problem przedstawia się następująco. Nie mam już problemu z pryszczami oraz z trądzikiem tylko pozostały pozostałości po pryszczach i chciałbym w jakiś sposób się ich pozbyć. Czy acnederm będzie dobrym rozwiązaniem na tę dolegliwość ? Z góry dziękuję i pozdrawiam

[ offline ]

Acnederm stare 10-12-2008, 19:56   #2
submarino
Guest

Wypowiedzi: n/a

<div class='quotetop'>CYTAT(prosiak*** @ Sep 11 2008, 10:20) [snapback]101318[/snapback]</div>
Cytat:
Witam mój problem przedstawia się następująco. Nie mam już problemu z pryszczami oraz z trądzikiem tylko pozostały pozostałości po pryszczach i chciałbym w jakiś sposób się ich pozbyć. Czy acnederm będzie dobrym rozwiązaniem na tę dolegliwość ? Z góry dziękuję i pozdrawiam[/b]
Cześć, z moich obserwacji widzę, że Acne-Derm pomaga też na przebarwienia skóry po trądziku.

Acnederm stare 10-12-2008, 22:19   #3
Rzedzian
Senior Member

Wypowiedzi: 209

AcneDerm powinien pomóc, zawiera on kwas azelainowy (przeciwbakteryjny, przeciwzapalny i wybielający). Powinien sobie spokojnie poradzi z przebarwieniami. Dwa razy dziennie - rano i wieczorem - pomoże z obecnym problemem i zapobiegnie powstawaniu nowych zmian trądzikowych itp. :)

Acnederm stare 10-13-2008, 08:40   #4
Pola
Junior Member

Wypowiedzi: 3

Acne Derm jest świetny. Pomógł mi zdecydowanie w walce z tradzikiem, a teraz znakomicie sobie radzi z przebarwieniami. Można o nim poczytać na www.acnederm.pl i zadawać pytania. Dla mnie rewelacja :D

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
acnederm

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

nauka karate Wyciskanie pryszczy Wysypka na ciele Spice gold Akademia obrony narodowej Budowa ciała Mleko na noc Silimarol Wasze Ulubione Kluby Walka z trądzikiem