|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
Wypowiedzi: 134
|
Marta1829 Witam
![]() Więc na ćwiczenia na boczki nie ma jakiejś wielkiej filozofii. Musisz przede wszystkim wykonywać następujące ćwiczenia: - Bardzo ważne w pracy nad boczkami są skręty tułowia. Najlepiej wykonywać je na siłowni z obciążeniami jakimiś małymi, ale można także to robić samemu w domu bez obciążeń, choć wiadomo że efekty będą mniejsze. - Dosyć przyjemnym ćwiczeniem jest praca z hula-hop ![]() no i dodatkowo jak chcesz stracić boczki na stałe to dobrym rozwiązaniem będzie odpowiednia dieta i biegi, przez co zyska cała sylwetka, a chyba tego też byś chciała ? ![]() Pozdrawiam |
|
[ offline ]
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 12
|
Twister- rewelacja!!! Sprzęt można niedrogo kupić (ja kupiłam w necie za 24zł w sklep-presto .pl), jest mały, wszędzie się mieści - łatwo go schować A co najważniejsze... twister to trening głównie mięśni skośnych brzucha. To one odpowiadają za piękną, szczupłą talię :) Ja ćwiczę ok 20-30 minut dziennie. Podczas skrętów delikatnie zginam i prostuję nogi w kolanach - dodatkowy trening mięśni ud i pośladków. Do tego basen raz w tygodniu (staram się najwięcej pływać kraulem na brzuchu i na plecach bo tam jest dużo rotacji tułowia). Ale dla mnie odkrycie twistera to podstawa sukcesu walki z boczkami :)
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| Ćwiczenia, boczki |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|