Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Fitness

[ Wyślij odpowiedź ]

Ćwiczenia na cellulitis

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Ćwiczenia na cellulitis stare 03-08-2009, 20:07   #1
sabka
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Ćwiczenia na cellulitis

Mam straszny problem z cellulitisem, po odchudzaniu moja skóra wygląda okropnie!! nie wiem czy da się poprzez ćwiczenia choć trochę polepszyć wygląd skóry?a jeśli tak to co najlepsze byłoby?

[ offline ]

Ćwiczenia na cellulitis stare 03-10-2009, 10:20   #2
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Czy odchudzałaś się wyłącznie poprzez ograniczanie kalorii , bez żadnego treningu ?

Ćwiczenia na cellulitis stare 07-03-2009, 11:55   #3
GirlBody
Member

Wypowiedzi: 44

w ktoryms z watkow powyzej poruszony jest temat steppera - on jest naprawde skuteczny w walce z cellulitem, ja w tym celu kupie sobie chyba ten http://www.hellhound.pl/mini-stepper-1140-p-2406.html
slyszalam ,ze daje naprawde fajne efekty. A co do cellulitisu po odchodzaniu - mniemam, ze nie cwiczylas, a ograniczylas kalorie, w takim wypadku to dosc czesty efekt, cwiczenia i kremy regularnie stosowane powinny pomoc:)

[ offline ]

Ćwiczenia na cellulitis stare 08-29-2009, 13:16   #4
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a

Sporo ćwiczeń na cellulit i wiele więcej znajdziesz na http://www.cwiczenia.com.pl

Ćwiczenia na cellulitis stare 09-26-2009, 18:58   #5
mobilio
Junior Member

Wypowiedzi: 12

Ja też od jakiegoś czasu walczę z cellulitem, bo zauważyłam że jest z tym u mnie coraz gorzej. Od kilku tygodni chodzę na fitness, zapisałam się na BUP (brzuch, uda, pośladki). Ale z tego co słyszałam to ważne jest rozmasowywanie, najlepiej przy użyciu balsamów lub żeli antycellulitowych. Ostatnio koleżanka poleciła mi krem C-RX cream, nie ma go normalnie w sklepach ona kupiła go przez internet: http://suplementydiety.istore.pl/pl,...,rx,cream.html podobno jest naprawdę skuteczny, oczywiście pod warunkiem, że systematycznie się go stosuje.

[ offline ]

Ćwiczenia na cellulitis stare 10-06-2009, 16:50   #6
Misia24
Junior Member

Wypowiedzi: 10

Dobry zestaw ćwiczeń na odpowiednim sprzęcie ( rewelacyjne są steppery, a ten proponowany przez Girl Body jest jednym z lepszych, wiem bo sama go posiadam) + odpowiednie kosmetyki + silna wola = brak cellulitu. Tutaj najważniejsza jest regularność, bez niej nie osiągniesz nic.

[ offline ]

Ćwiczenia na cellulitis stare 11-25-2009, 11:48   #7
atletka
Junior Member

Wypowiedzi: 25

Jeśli borykasz się z problemem cellitisu to moim zdaniem najlepsze są ćwiczenia modelujące i poprawiające umięśnienie ud i pośladków. Jazda na rowerze jest pomocna, ale pogoda nie sprzyja dlatego kupiłam sobie rowerek do do mu na hellhound.pl:) Może powinnaś spróbować pilatesu jogi, albo innych ćwiczeń rozciągających. Wiem, że niektóre siłownie i kluby fitness mają w swojej ofercie zestawy ćwiczeń tylko na brzuch, uda i pośladki. No i też dobrym sposobem jest peeling z kawy tzn z fusów:) polecam te wszystkie sposoby;)

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum