Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Odżywki i Suplementy

[ Wyślij odpowiedź ]

Anapolon - pomoc

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Anapolon - pomoc stare 08-24-2009, 23:30   #1
ramzez
Junior Member

Wypowiedzi: 3
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Anapolon - pomoc

Witajcie

Mam problem ponieważ mogę załatwić sobie Anapolon i mam do tego pare pytań

mam 17 lat dodam iz.

Ten koleś co mi załatwia zna się trochę na tym bo w strong menach jest i on mi załatwia to i powiedział , ze mi nic potym nie bedzie mi.

a w necie pisze ze jak na pierwszy raz to za mocne moge zapsc w spiaczke penis nie staje musze obblokowac organizm na watrabe brac itp.

on mi załatwia za 20 tabletek chce 200zł a za 20 zastrzyków cos koło 130zł ja wole tabletki ale kurcze w niecie ponad 100 tabletek za 200zł widziałem on mnie w chu** robi czy nie jak ktos się zna.

bo to w miare dobre jest w 2 tyg mozna osiagnac 10kg miesi .Prawda?

Proszę o odp i sorki za orty ale klawa nawala.

[ offline ]

Anapolon - pomoc stare 09-10-2009, 18:30   #2
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - anapolon

jezeli chodzi o anapolon to w huja cie robi anapolon kosztuje od 80 do 110zł za 20 tab. chyba ze zakrecisz sie za anapolonem z Firmy DNA to nowa firma gdzie anapolon jest pakowany po 60 tab a kosztuje około 150 zł elo

Anapolon - pomoc stare 11-04-2009, 19:17   #3
magu7
Junior Member

Wypowiedzi: 10
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Widać że nie czaisz nic a nawet zero. To że w chuja cie może i robi to nic ale nie wiem czy wiesz o tym gdy w tak młodym wieku zaburzy się gospodarkę hormonalną to w wieku 30-35 lat będziesz impotentem albo powąchasz kwiatki od spodu ??? Pomyśl grubo nad tym. Za takie rzeczy w wieku 20-25 lat jak juz na prawdę wykorzystasz swój potencjał na odżywkach i będziesz chciał grubo wejść w sporty siłowe nie mówię nie ale w tej chwili to możesz sobie pakości narobić bo skutki uboczne wychodzą nawet po 10 latach więc nikt kto brał 2-3 miechy wcześniej nie stwierdzi ich zdrowia i przemyśl to bo to nie jest zabawa dla dzieciaków.

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum