|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 3
|
Witajcie
Mam problem ponieważ mogę załatwić sobie Anapolon i mam do tego pare pytań mam 17 lat dodam iz. Ten koleś co mi załatwia zna się trochę na tym bo w strong menach jest i on mi załatwia to i powiedział , ze mi nic potym nie bedzie mi. a w necie pisze ze jak na pierwszy raz to za mocne moge zapsc w spiaczke penis nie staje musze obblokowac organizm na watrabe brac itp. on mi załatwia za 20 tabletek chce 200zł a za 20 zastrzyków cos koło 130zł ja wole tabletki ale kurcze w niecie ponad 100 tabletek za 200zł widziałem on mnie w chu** robi czy nie jak ktos się zna. bo to w miare dobre jest w 2 tyg mozna osiagnac 10kg miesi .Prawda? Proszę o odp i sorki za orty ale klawa nawala. |
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 10
|
Widać że nie czaisz nic a nawet zero. To że w chuja cie może i robi to nic ale nie wiem czy wiesz o tym gdy w tak młodym wieku zaburzy się gospodarkę hormonalną to w wieku 30-35 lat będziesz impotentem albo powąchasz kwiatki od spodu ??? Pomyśl grubo nad tym. Za takie rzeczy w wieku 20-25 lat jak juz na prawdę wykorzystasz swój potencjał na odżywkach i będziesz chciał grubo wejść w sporty siłowe nie mówię nie ale w tej chwili to możesz sobie pakości narobić bo skutki uboczne wychodzą nawet po 10 latach więc nikt kto brał 2-3 miechy wcześniej nie stwierdzi ich zdrowia i przemyśl to bo to nie jest zabawa dla dzieciaków.
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|