Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Fitness

[ Wyślij odpowiedź ]

Buty do biegania

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Buty do biegania stare 05-31-2009, 14:02   #1
got_it
Junior Member

Wypowiedzi: 13
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Buty do biegania

Witam:) Chciałabym zapytać - jakie buty polecicie do biegania? Ale takie, które będę mogła także wykorzystać chodząc na siłownię czy fitness?
Zależy mi na dobrej jakości i właśnie tym - by były wielofunkcyjne:)
Widziałam ostatnio Nike ZOOM Air Start na www.1but.pl nawet taniej niż normalnie, ale nie wiem czy te buty naprawdę są tak dobre jak o nich mówią??

Polećcie mi proszę jakie buty sportowe kupić:)

[ offline ]

Buty do biegania stare 07-16-2009, 21:08   #2
Ann
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

http://www.allegro.pl/item686310000_...ozmiar_40.html
te są super. mam takie. ;)

Buty do biegania stare 07-27-2009, 17:50   #3
strawberry
Junior Member

Wypowiedzi: 8

Tak otyłość to bardzo poważny problem. Ludzie nie dbają o swoje zdrowie, a tym bardziej o to, co jedzą i jak. W dzisiejszych czasach nikt nie ma czasu, aby przygotowywać sobie zdrowe jedzenie, a tym bardziej aby jeść w tych samych godzinach. Większość z nas woli zjeść szybko i niezdrowo, co wiąże się z późniejszą otyłością. Ale kiedy się zorientujemy może już być za późno. Przyznam się, że nie zawsze mi się udaje, ale w większości przypadków staram się jeść mniej więcej o tych samych godzinach w miare zdrowe rzeczy.
Lecz zdarza się, że brak czasu nie pozwala.

[ offline ]

Buty do biegania stare 07-29-2009, 22:03   #4
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - buty

osobiscie odradzam buty Adidas.mialem z nimi kilka wypadkow.polecam natomiast Salomon.urzywam od ponad 2 lat.
dobre tez sa asics i new balance

Buty do biegania stare 11-12-2009, 16:01   #5
Misia24
Junior Member

Wypowiedzi: 10

Do tych butów mam jak najbardziej pozytywny stosunek, gdyż sama je mam. Ponadto warto looknać na tanisport.pl, tam dopiero mają wybór. Te buty o których piszesz są bardzo wytrzymałe i dobre jakościowo, dlatego jak najbardziej polecam.

[ offline ]

Buty do biegania stare 11-27-2009, 01:47   #6
GirlBody
Member

Wypowiedzi: 44

...co tu robi post Stawberry...?:D
Co do Adidasów też mam mieszane zdanie, natomiast moim uznaniem cieszą się (ładne sformułowanie...;)) New Balance. To buty stworzone typowo do biegów i ewentualnie fitnessu, są porządne, wygodne i wytrwałe. A do tego nie kosztują takich kosmicznych sum, jak np. Adidas czy Nike, które nie wiedzieć czemu tyle krzyczą sobie za markę. Ja z New Balance jestem bardzo zadowolona, mam je już ponad 2 lata i jeszcze wymiany nie wymagają, ale jak już kiedyś trzeba będzie to kupię następne tej marki.

[ offline ]

Buty do biegania stare 11-27-2009, 14:44   #7
sowson
Member

Wypowiedzi: 82

te post to chyba pomyłka:P

[ offline ]

Buty do biegania stare 12-08-2009, 16:02   #8
atletka
Junior Member

Wypowiedzi: 25

Jeśli chodzi o buty do biegania to chyba najlepsze jakie ja miałam okazję mieć na nogach to są to buty New Balance. Dobra firma no i niedroga w porównaniu z cenami innych producentów. Jeśli chcesz możesz przejrzeć ofertę new balance, ale też możesz zmówić buty przez internet na www.newbalance.pl. Ja mam buty new balance i nie wyobrażam sobie, żeby biegać w innych butach;)

[ offline ]

Buty do biegania stare 01-12-2010, 10:42   #9
Skidy
Guest

Teoretycznie mówi się, że w butach do biegania powinno się tylko biegać i nie używać ich do innych celów. Nie wiem jak intensywnie będziesz biegał, ale ciężko mi sobie wyobrazić intensywne bieganie w butach, które są równolegle używane na siłowni np. przysiady, martwy ciąg itp...? Ale jak wspomniałem, zależy to od intensywności z jaką ćwiczysz. Ja tylko z własnego doświadczenia mogę napisać, że w moim przypadku skuteczność amortyzacji takich butów (a po to się je kupuje) po 3 miesiącach użytkowania byłaby bardzo ograniczona. Moim zdaniem szkoda tych butów na siłownie - moja rada. Ja używam butów Asics 1130 i mogę je ze swojej strony polecić, dobry kompromis między ceną i jakością.

Buty do biegania stare 01-17-2010, 21:07   #10
emipoznan
Junior Member

Wypowiedzi: 9

A ja dzisiaj dostałam w Decathlonie Asicsy Gel 1140 na wyprzedaży za 139,00:) Oby zakup okazał się udany:)

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum