|
|
#2 |
|
Moderator
Wypowiedzi: 434
|
chodzenie na rekach wymaga troche sily rak oraz dobrej rownowagi.
pamietaj, nie ucz sie pod ścianą, bo nie wyrobisz sobie tej koordynacji i rownowagi do chodzenia ( tak sie uczac predzej bedzie stal w miejscu, chodz jest to rzecz trudniejsza to ze staniem bedziesz mial wiekszy problem) zacznij od łapania pionu, zejdź na ręce, wybij sie lekko do pionu i wroc na ziemie, gdy Cie bedzie przechylac do przodu to pusc jedna reke to Cie obroci i nie spadniesz na plecy, tylko zejdziesz sobie na nogi. Sa rozne rodzaje chodzenia na rekach, z roznym ulozeniem nog i glowy, najlepiej patrz sie w strne, ktora wskazuje twoje tłowie, przeciwnie od kierunku chodu. mozesz oczywiscie patrzec sie w ziemie, ale nie wyglada to juz tak fajnie. a jelsi o nogi, mozesz miec podkulone razem, wyprosotwane razem, na boki, jedna u gory druga na dole, zmieniac je itd. ale to juz zalezy jak dobrze to opanujesz pozdro |
|
[ offline ]
|
|
|
#4 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Chodzenie na rękach to rzecz mega super. Jednak nie jest ona łatwa, trzeba mieć silne ręce. Nie każdy ma talent do chodzenia na rękach. Ja go dostałem i się ciesze. To moja pasja i myśle że jestem spoko. Mój rekord to 23 sekundy.
|
|
|
#6 |
|
Member
Wypowiedzi: 82
|
hmmm nie wiem ile ale cala sale potrafilem sobie przejsc na rekach a taka znow mala nie byla
kwestia wpracy mi sie wydaje i nic wiecej im wiecej chodzisz tym dluzej mozesz pod warunkiem ze glowa wytrzym i jej nie rozsadzi:D |
|
[ offline ]
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 3
|
Specjalnie się zarejestrowałem, żeby odpowiedzieć na ten temat. Chodzę na rękach( w sumie nie tylko chodzę) od 13-stego roku życia. Czyli już 7 lat doświadczenia. Mogę odpowiedzieć na ewentualne pytania zainteresowanych. Jak ćwiczyć. Na Co zwrócić uwagę. Temat trochę stary, ale piszę, może ktoś przeczyta/odpisze :)
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|