|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
Wypowiedzi: 134
|
Każdy tak chyba ma, normalne, krew nie krąży w prawidłowym stopniu, napływa na górną cześć ciała, ogólnie to chyba też im częściej będziesz stawać tym mniej będziesz to odczuwał, ja po 30 sek już czuje jak mi rozsadza głowe
|
|
[ offline ]
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 3
|
no ja tak też mam :/ kurcze... ;)
hmm.. a jest jakis sposob na popraiwenie krązenia ? Bo cwicze codziennie... I jak najladniej wyglada chodzenie na rekach? Ostatnio edytowane przez xhcmikix ; 01-17-2009 o 11:16. |
|
[ offline ]
|
|
|
#6 | |||
|
Senior Member
Wypowiedzi: 134
|
Jak mówię większość osób ma, jak Cię to tak niepokoi to możesz sobie zmierzyć ogólnie ciśnienie czy nie masz z nim problemów
|
|||
|
[ offline ]
|
||||
|
|
#7 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
tutaj masz super filmik jak chodzic na rekach, polecam :) a co do tego krazenia to normalne jak igy pisal
zapomnialem dac link hehehe [GVIDEO] http://video.google.com/videoplay?do...73541343736587[/GVIDEO] pozdrawiam Ostatnio edytowane przez xhcmikix ; 01-09-2009 o 21:34. |
|
|
#8 |
|
Moderator
Wypowiedzi: 433
|
łądniej wyglada jak oczy nie sa wlepione w ziemie ,tylko za siebie
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 3
|
U mnie to zależy od dnia. Są dni, gdy jak stanę na ręce to po 20 sekundach muszę stopować, a są dni, gdzie prawie 2 minuty udaje mi się wytrzymać(nie mówię o staniu przy ścianie). Badania można sobie zrobić, czy nie masz jakichś problemów z ciśnieniem. Pozzdrawiam.
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|