|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Cześć
Interesuje mnie boks oraz dokładniej jakie ciosy w nim występują. Chciałbym się czegoś więcej dowiedzieć jak to się dzieli na te ciosy np. "prawy sierpowy" itd. Nie wiem czy ktoś będzie wiedział o co mi chodzi
|
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Wypowiedzi: 433
|
może to Ci coś pomoże http://sporty-walki.com/boks/boks/bo...a-uderzen.html
|
|
[ offline ]
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Wypowiedzi: 433
|
a jak Ty sie chcesz czegos dobrze nauczyc przez internet :P? wiadomo ze to nie to samo co z trenerem ale zawsze można coś podpatrzec, z youtuba nie nauczysz sie dobrze uderzac, to wiadome...
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Powiem krótko,aby wygrać trzeba przestaszyć przeciwnika-pierwszy cios zawsze najnaj silniejszy,gdy przeciwnik się przestraszy,masz 50%więcej szans na wygraną.
A skoro chodzisz na boks to z resztą sobie poradzisz... |
|
[ offline ]
|
|
|
#6 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Ej boks niepolega na uderzaniu z maxymalna sila,praccujac nad korpusem nogami wydobywasz z uderzenia niemeczac sie 1,5tony nacisku z calego ciala zaczynajac od koniuszkow palcow u stop...Trenujac doskonalisz to czego nieumiesz wiec wiecej treningow a sam dojdziesz do perfekcji kolego...
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|