|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Siemka
Ciekawi mnie to co bierzecie na pryszcze ? Czy macie jakieś swoje ulubione i pewne lekarstwa ? Jak kiedyś używałem Clean&Clears i pomagało ale z biegiem czasu mój organizm się zmienił i nie pomagało. |
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Member
Wypowiedzi: 53
|
Dużo było tu tematów związanych z pryszczami. Ale każda cera jest inna i mogą niektóre środki podrażniać jedynie te pryszcze. Dlatego najlepiej z tym wybrać się do dermatologa, bo on przepisze coś takiego co nie powinno podrażnić Twojej skóry. Ale możesz stosować taki krem jak IWOSTIN, jest to skuteczny krem na zmiany trądzikowe ;)
|
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
ja tez mam problemy z pryszczami. i codziennie raz na dzien po posilku biore tabletke ,,capivit a+e'' i codziennie wieczorem masc ,,acnederm''. raz w tygodniu w sobote uzywam plynu ,,akneroxid l''. w niedziele przemywm twarz zelem antybakteryjnym ,,clean&clear''. gdy wychodze gdzies na spotkanie pryszcze matuje pudrem ,,excipial pigmentcreme dunkel''. miesiecznie na te leki wydaje bardzo duzo pieniedzy. ale widac juz wielka poprawe. pryszczy mam juz o wiele miej.
ps. jeszcze nie uzywalam a slyszalam ze jest bardzo dobra emulsja do mycia twarzy ,,cataphil'' i maseczka ,,care control soraj'a''. mam nadzieje ze pomoglam. narazie. |
|
|
#4 |
|
Guest
|
Używałam serii Garnier na pryszcze niewiele mi to pomogło. Czasem trzeba zastosować silniejsze środki, pokusiłam się zakupić serie Cerabit. Muszę przyznać, że to mi lepiej służy. Cera po 3 tyg. od kiedy zaczełam to stosować znacznie się poprawiła. W serii tej jest żel i są kapsułki. Czyli działa od wewnątrz i na zewnątrz organizmu.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Cerabit też go stosowałam już jakiś czas temu co mi się w tym podobało to działanie że tak powiem z dwóch stron bo tabletki działają od wewnątrz a żel od zewnątrz. Jak dla mnie żel trochę za bardzo wysuszał ale myślę że dla kogoś kto ma spore problemy z trądzikiem to dobrze.
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Zgodzę się, że Cerabit wysusza, jednak jak ktoś ma bardzo tłustą cerę to właśnie ładnie on na nia działa. Można punktować smarować tylko. Brałam tabletki Cerabit ok. 4 miesięcy i moja cera wygląda znacznie lepiej i mniej jest także krost na twarzy.
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| pryszcze |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|