Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Zdrowie

[ Wyślij odpowiedź ]

Co najlepsze na roztępy ?

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Co najlepsze na roztępy ? stare 10-14-2008, 12:18   #1
Mattiu
Junior Member

Wypowiedzi: 3
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Witam co według Was jest najlepszą maścią na roztępy ? Jak można w ogóle z nimi walczyć ? Na plecach te roztępy które mam wyglądają okropnie i jakoś muszę się ich pozbyć.

[ offline ]

Co najlepsze na roztępy ? stare 10-14-2008, 12:29   #2
Gonzo
Moderator

Wypowiedzi: 956

Krótko rzecz ujmując - rozstępy są wynikiem wzrostu poziomu jednego z hormonów nadnerczy - kortyzolu we krwi wskutek różnych przyczyn. Jedną, najbardziej prawdopodobną w tym przypadku jest wzrost masy ciała na skutek rozbudowy masy mięśniowej. Nie mogę Ci polecić konkretnego preparatu likwidującego ponieważ nie mam Twojej karty chorobowej, nie widziałem historii choroby, nie wiem na jakie substancje jesteś uczulony i o żadnych ewentualnych przeciwskazaniach. Proponuję więc udać się do lekarza pierwszego kontaktu, który obejrzy te rozstępy i zadecyduje co dalej.

[ offline ]

Co najlepsze na roztępy ? stare 10-14-2008, 12:37   #3
Mattiu
Junior Member

Gonzo z tego co mi wiadomo to na nic nie jestem uczulony :) także jakbyś znał jakieś specyfiki na rozstępy bez recepty to bym bardzo prosił.

[ offline ]

Co najlepsze na roztępy ? stare 10-14-2008, 12:43   #4
Gonzo
Moderator

Wypowiedzi: 956

Z tego co Ci wiadomo ale pewności nie ma. Poza tym alergia nie jest jedynym przeciwskazaniem. Najbezpieczniej i najlepiej będzie jak jednak pójdziesz do lekarza bo wtedy możesz dostać coś lepszego na receptę niż bez recepty, a wtedy kuracja będzie szybsza, taniej Cię to wyjdzie i będzie przede wszystkim skuteczniejsza. Nie ma co samodzielnie eksperymentować.

[ offline ]

Co najlepsze na roztępy ? stare 10-14-2008, 12:48   #5
Mattiu
Junior Member

OK to zrobię tak jak mówisz pozdro!

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
najlepsze, roztępy

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

giant boulder - warto ? roaccutane Piersi z kurczaka Żel do włosów Pompki na poręczach Najlepsze komedie Szamponetka Broń ostra Narkoza