Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Pozostałe dyscypliny > Piłka nożna

[ Wyślij odpowiedź ]

Co powinno cechować napastnika ?

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Co powinno cechować napastnika ? stare 10-16-2008, 08:32   #1
paco
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Witam wiem że z pozoru temat może wydawać się dziwny, ale chciałbym się dowiedzieć co powinno cechować dobrego napastnika ? Oczywiście jako napastnik to chodzi o pozycję gry na boisku ;) sam gram w klubie na pozycji pomocnika, ale chciałbym być napastnikiem i myślę że bym sobie dał radę, ale trener mówi zawsze że nie mam typowych cech dla napastnika :/

[ offline ]

Co powinno cechować napastnika ? stare 10-16-2008, 15:11   #2
Rzedzian
Senior Member

Wypowiedzi: 209
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

zależy jaki typ napastnika, coś w stylu np. Torresa no to szybkość, technika, zmysł strzelecki(to każdy powinien posiadać), umiejętność ustawienia się i zastawienia się, dobra gra głową to taki napastnik uniwersalny, no bo jeszcze są zawodnicy typu Luca Toni, wysocy potężni którzy świetnie wykańczają i świetnie grają w powietrzu, czy też Inzaghi który czai się zawsze gdzieś tam w polu karnym by dostawić nogę. ;) Ale jednak najlepszy typ napastnika to taki o jakim pisałem na początku ( w stylu Torresa) :)

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
powinno, cechować, napastnika

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum