|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 9
|
Od kilku dni mam czerwone oczy . Do tego mnie czasami strasznie szczypią . Lekarz przepisał mi jakieś krople ale one szczerze nic nie pomagają . Na początku bolało mnie jedno oko , później przerzuciło się na drugie. Przez co to może być ? Nie siedzę długo prze komputerze, spędzam sporo czasu na świeżym powietrzu. I już naprawdę nie wiem co mam zrobić, bo to zaczyna mnie irytować.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 9
|
Nie no alergii żadnej raczej nie mam... A co do czerwoności , to ona nie są jakoś krwisto czerwone , tylko te takie ,,żyłki" w oku mam takie czerwone, co zawsze miałam białe i właśnie szczypie mnie. A dzisiaj się obudziłam i taka kropkę jakby z tych żyłek taką ... Nie potrafię tego wytłumaczyć.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Wypowiedzi: 956
|
Leków bez konsultacji z lekarzem nie bierz. Natomiast fakt że przekrwienie może być reakcją alergiczną jest całkiem możliwy i fakt, że wcześniej nie miewałaś alergii o niczym nie świadczy. Innym powodem może być jakiś stan zapalny toczący się w Twoim organizmie. Natomiast ta mała kropka to pewnie miniwylew do gałki ocznej powstały z pęknięcia jakiegoś naczyńka, którym się nie ma co martwić bo on się sam wchłonie. Natomiast skoro czujesz się zaniepokojona tym to skonsultuj się z okulistą. Do okulisty nie potrzeba skierowania więc myślę, że to nie problem.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#7 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
witam serdecznie ,
chcialam Ciebie poinformowac , ze czerwone przekrwione oczy , sa oznaka ze twoja watroba , nie daje rady za duzo toksyn i kwasow do odbudowania . scianki naczyn krwionosnych sa przeciazone -- polecam h2o3 w celu neutralizacji kwasow , jest to woda zasadowa w koncentracie . codziennie nalezy wypic przynajmniej 1 lit . |
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| czerwone, oczy |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|