Wróć   Odżywki, kulturystyka, sport, zdrowie, uroda, diety - BodyBuild.pl > Pozostałe dyscypliny > Piłka nożna

[ Wyślij odpowiedź ]

czy mam szanse

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
czy mam szanse stare 03-03-2009, 15:01   #1
Grzesiek13
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] - czy mam szanse

Mam 13 lat. Gram na razie w klubie z B klasy ( trampkarze ) Trenuje oprócz treningów po 2 godz. dziennie. I teraz mam pare pytan :

1. Jeśli chce myśleć o karierze piłkarskiej to zapisać sie do klubu z III ligi czy trenowac tak długo ( mam własnie z tego forum duzo materiałow treningowych ) ???

2. Czy w wieku 16 lat ( wybieram sie do liceum na hetmanska STAL RZESZOW III liga ) przyjma mnie do klubu nie do liceum chociaż bede bardzo dobrze grał )?

3. Mam powazny problem : mieszkam na wsi i mam bardzo utrudniony dostep do sportu :/ i baaaaaaardzo ciezko jest w mojej okolicy o dobry klub. Moj tata radzi mi sobie cwiczyc, wylewac 7 poty, a gdy bede miał juz 15-16 lat isc na to hetmanska czy tam gdzie.

Pozdrawiam
[ offline ]

czy mam szanse stare 06-27-2009, 15:30   #2
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

zapisz się lepiej do 3 ligi
dobrze Ci radze ;)
pzdr.

czy mam szanse stare 08-28-2009, 08:06   #3
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a

III liga w wieku 16 lat, będzie odpowiednia, sam miałem podobnie. Jeśli będziesz miał możlwiosć trenowania z kadrą seniorów to tym bardziej, gdyż idzie sie wtedy wielu rzeczy nauczyc ;) Pozdr.

czy mam szanse stare 09-22-2009, 01:30   #4
trendsetter
Junior Member

Wypowiedzi: 7

Spróbuj do tej trzeciej ligi. Jak Ci się nie uda, to będziesz zdany na siebie. To nic straconego, ale lepiej być pod okiem doświadczonego trenera. Sam byłem trampkarzem III ligowego zespołu, ale teraz to rozwiazali klub i jest B klasa, żal patrzeć ech...
[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum