Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Doping

[ Wyślij odpowiedź ]

Dexaven

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Dexaven stare 09-15-2008, 17:21   #1
Bart009
Junior Member

Wypowiedzi: 19
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Witam

Czy po zazywaniu Dexaven mogą wystąpić skutki uboczne? a jeśli jest taka możliwość to jakie te skutki uboczne mogą być? pytam, bo ostatnio trafiła mi się okazja i jestem posiadaczem Dexaven, ale chce przed tego braniem czegoś się dowiedzieć o tym

[ offline ]

Dexaven stare 03-23-2009, 15:50   #2
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - nie bierz

Wpadł Ci w posiadanie czy chciałeś żeby Ci wpadł powiem Ci tylko tyle że to silny steryd i nie radzę nikomu żeby go brał bo faszerują nim moją córcie i skutki uboczne są ogromne począwszy od zaniku mięśni po inne więc jeśli chcesz mieć 15 lat i być wiotki jak nic to bierz śmiało

Dexaven stare 09-15-2009, 14:58   #3
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

bralam dexaven w kroplowkach.niby pomoglo-mialam toksykodermie polekowa,ale wypadly mi wszystkie wlosy!!!teraz minely 3 lata i mam lysienie plackowate...albo nie wiedomo co...musialam dostac to swinstwo w celu ratowania zycia-ale gdybym wiedziala czym to grozi nie zgodzilabym sie...mialam czarne,dlugie,naturalnie krecone wlosy,a teraz NIC...

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
dexaven

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

6 weidera - Aerobiczna szóstka Weidera winstrol depot – rozpiska ból kolan befsztyk Szablony graffiti Avast – serial Niski Wzrost Ciasto bananowe Aminostar Creatine Monohydrate - 300 tab. Niedotlenienie mózgu