|
|
|
|||||||
Dieta 13 dniowa - opinie |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 4
|
Dieta 13 dniowa
Ostatnio znalazłam taką dietę zwaną takżę Dietą kopenhaską. Menu przedstawia się następująco: DZIEŃ 1 i 8 śniadanie: kubek kawy i kostka cukru lunch: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak , pomidor obiad: duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 2 i 9 śniadanie: kubek kawy i kostka cukru lunch: duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną obiad: plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3 i 10 śniadanie: kubek kawy i kostka cukru, grzanka lunch: gotowany szpinak, świeży owoc, pomidor obiad: plaster szynki, 2 gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4 i 11 śniadanie: kubek kawy i kostka cukru lunch: tarta marchewka, jajko na twardo, twarożek naturalny obiad: sałatka owocowa, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5 i 12 śniadanie: duża tarta marchew z cytryną lunch: duża chuda ryba obiad: befsztyk, sałata i brokuły DZIEŃ 6 i 13 śniadanie: kubek czarnej kawy i kostka cukru lunch: kurczak, sałata z olejem i cytryną obiad: 2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 śniadanie: kubek herbaty bez cukru lunch: kawałek chudego grillowanego mięsa obiad: nic i co o tym myślicie ? |
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
Wypowiedzi: 134
|
Witaj,
Ja szczerze odradzam tą dietę ponieważ wg mnie wyniszcza ona strażnie organizm i jest bardzo surowa. Moja koleżanka jej próbowała i przez cały czas chodziła zmulona nie wspominając o tym jaka blada była. |
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Dieta ta dla jednych jest dobra dla innych nie. Najgorsze sa pierwsze 3/4 dni a pozniej organizm sie przyzwyczaja. Ja stosujac ta diete schudlam 9kg i pozniej jeszcz troche i do dzis jestem szczuplejsza o 15 kg a diete stosowalam 2 lata temu. Jem wszystko ale z umiarem, nie przejadam sie. Najlepiej nakladac sobie jedzenie na mniejsze talerzyki, nie dokladac sobie i drobno je przegryzac wtedy zoladek szybciej przetrawi posilek.
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 13
|
A gotowe diety - typu np 5-dniowa - http://mmo.pl/dieta-5cio-dniowa-p-111.html
Stosowałyście kiedyś? Ja się zastanawiam nad nią, ale nie wiem czy zainwestować. Stosowałam już różne wyszukane diety - działały hmm nie zabardzo lub wcale. Dlatego jestem ciekawa takiego wynalazku:) |
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| dieta, dniowa, opinie |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|