|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 8
|
Mam strasznie duże piersi. Szczerze chciałabym je zmniejszyć , jak nie operacyjnie , to chociaż optycznie. Naprawdę , może to się wydawać fajne , ale naprawdę nie jest. Trudno mi dobierać ubrania. Żakiety też ciężko się dopinają , poza tym to nie jest miłe kiedy idę ulicą , grupka jakiś chłopaków spojrzy się w moją stronę i zaczynają się śmiać. Pomóżcie!
|
|
[ offline ]
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 4
|
Też mam duże piersi ,a le ja jestem z tego powodu zadowolona ! I ty tez powinnaś . Popatrz na masę dziewczyn które wypychają sobie staniki skarpetkami czy wkładają sylikonowe wkładki, tylko po to by przypodobać się mężczyzną - żenada. A my nie musimy ! :) Patrz na to z tej strony
|
|
[ offline ]
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 13
|
Jak wpadniesz przez to w stan depresji czy coś , to pewnie są jakieś operacje zmniejszające biust, jak są powiekszające go.
A słuchaj , sory za bezpośredniość , może jesteś kobietą przy kości , co? Jeśli tak to ćwicząc możesz zmienić rozmiar swojego biustu, bo to również tkanka tłuszczowa. |
|
[ offline ]
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
Wypowiedzi: 209
|
Dziewczyno Ty się ciesz :)
jako facet mogę spokojnie powiedzieć że każdy chłopak/mężczyzna przychylniej spojrzy na kobietę ze sporym biustem niż na jakieś "ugryzienia komara" ;)
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 8
|
Tak tak ... Dla mężczyzn może i tak... Ale nawet nie wiecie ile kobieta musi się wycierpieć przez to...
Przynajmniej ja. Jak byłam nastolatką to wszystko było ok. Moje piersi nawet można powiedzieć wydawały się małe , co mnie dziwiło bo moja mama miała naprawdę duże. Dopiero gdy urodziłam dziecko strasznie urosły, i szczerze chciałabym wrócić do tamtych. Ale nic , zaakceptuje to :) Dzięki wszystkim za posty! |
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| duże, piersi |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|