Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Uroda

[ Wyślij odpowiedź ]

Dziwne sutki

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Dziwne sutki stare 07-15-2009, 12:45   #1
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Dziwne sutki

mam pytanie:
moje sutki są bardzo małe(z czego się cieszę), ale zapadnięte do środka. Nie wiem dlaczego tak mam :/ Nigdy nie widziałem kogoś z podobnymi sutkami, dlatego rodzą one mój niepokój. W moim wieku (17 lat) wiekszosć mężczyzn ma nabrzmiałe sutki, a ja mam zupelnie odwrotnie. Proszę, pomóżcie jeśli wiecie coś na ten temat.

Dziwne sutki stare 07-29-2009, 09:29   #2
wadera
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - wciagniete sutki

mamy tu do czynienia z "wciagnieta brodawka"moze wystepowac po obu stronach, lub po jednej.czesto mozna to zaobserwowac u noworodkow, ale niekiedy ujawnia sie w okresie dojrzewania (tak jak u Ciebie). Czasem, wraz ze wzrostem piersi(tak, facetom tez rosną ;p) moga sie wysunac na zewnatrz, ale nie zawsze.

to nic szkodliwego dla zdrowia, ale musisz je utzymywac w czystosci, bo latwo moga ulec zakazeniu. jak nie wiesz jak je oczyszczac zapytaj pielegniarke, lub lekarza.

ale gdy okres dojrzewania masz za soba, a brodawka zmieni kształt nagle i zostanie wciagnieta, zasiegnij porady lekarza. nie zawsze musi to byc niepokojacy objaw, ale powinny byc zbadane przez lekarza.

w innych prypadkach nie ma powodu do niepokojenia :)

[Wyślij odpowiedź]

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum