Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Doping

[ Wyślij odpowiedź ]

efedryna

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
efedryna stare 10-11-2008, 11:19   #1
kamilo
Junior Member

Wypowiedzi: 7
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Co sądzicie o efedrynie? chciałbym to zacząć stosować, bo chce schudnąć, ale nie jestem do konca przekonany co do tego. Możecie mi powiedzieć coś na temat tego preperatu? stosował ktoś już to i był skuteczny? Pozdrawiam!!

[ offline ]

efedryna stare 03-17-2009, 13:36   #2
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - narkotyki syntetyczne

Nie rozumiem dlaczego tak bardzo chcesz wpakować się w ten syf. Wielu moich znajomych teraz próbuje się z tego wygrzebać, a zaczyna się jak zawsze niewinnie...
skutki uboczne efedryny:
* nieprawidłowości kardiowaskularne: tachykardia, arytmia serca, choroba wieńcowa, wazokonstrykcja, nadciśnienie;
* zmiany dermatologiczne: zaczerwienienie skóry, pocenie się, trądzik (wysypki skórne);
* rozstrój żołądkowy: nudności, utrata apetytu;
* układ moczowo-płciowy: zwiększone wydalanie moczu z powodu zwiększonego ciśnienia krwi;
* układ nerwowy: niepokój, chaotyczność (zmieszanie), bezsenność, umiarkowana euforia, manie i halucynacje (rzadko, pod warunkiem wcześniej występujących psychicznych zaburzeń), wrogość (drażliwość), mrowienie (nieudokumentowane), paranoja, pobudzenie psychomotoryczne (zwłaszcza kiedy przyjmowana z kofeiną);
* układ oddechowy: duszności, obrzęk płuc;
* inne: podniesiona średnio o 1°C temperatura ciała (działanie termogeniczne), zawroty głowy, ból głowy, drżenie (zwłaszcza rąk), hiperglikemia, suchość w ustach.

Przedawkowanie może prowadzić do śmierci, aczkolwiek w przypadku zażycia zalecanej dawki rzadko występują efekty niepożądane.
Badania na zwierzętach wskazują na możliwość uszkodzeń mózgu podczas stosowania efedryny. Nadmieniam że jak w przypadku większości dragów uszkodzenia mózgu są nieodwracalne.Nie demonizuję, po prostu wiekszość nie jest świadoma skutków środków które zażywa, a potem zostaje się sałata na resztę życia albo ląduje z urojeniami w psychiatryku.Efedryna powoduje uzależnienie psychiczne i wzrost tolerancji.ZASTANÓWCIE SIĘ 10 RAZY ZANIM COŚ WEŹMIECIE!

Stary po co Ci to? chcesz schudnąć, pobiegaj, poćwicz, ogranicz tłuszcze i żyj normalnie.powodzenia

efedryna stare 08-30-2009, 14:36   #3
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - efedryna

Ja też chce schudnać i własnie koledzy, którzy naprawde długą cicza ( i siłownia i boks itd i znaja sie na rzeczy) polecili mi 2 rzeczy: efedryne i johimbine. Wczesniej brałam l-karnityne, therm spped i thermo stim i zero efektu. oprócz tego ćwicze regurlanie 5-6 razy w tygodniu. Nic nie pomaga wiec dlatego bede siegac po coś zawierającego te 2 składniki. Oprocz tego kofeina = aspiryna dla wzocnienia efektu efydryny. Zobaczymy jaki bedzie skutek :) pozdrawiam

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
efedryna

« Stanox | Dexaven »
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum