|
|
|
|||||||
eliminacje mistrzostw świata 2010 |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
Member
Wypowiedzi: 64
|
Witam
Może stwórzmy tutaj temat do rozmowy na temat: eliminacje mistrzostw świata 2010, pewnie głównie rozmowa będzie o Reprezentacji Polski :) Przyznaje że jestem pod wrażeniem ostatniego meczu z Czechami wygranego 2-1 i mam ogromną nadzieję że dzisiaj zagramy tak samo i będzie pewny wynik 3-0. |
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Member
Wypowiedzi: 45
|
Przyznaję że dzisiaj też liczę na łatwe zwycięstwo i przede wszystkim ładną grę ;) i oczywiście także podobał mi się piękny mecz z Czechami, nawet zaryzykowałbym stwierdzenie że lepszy był niż z Portugalią.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
Wypowiedzi: 209
|
Mecz z Czechami naprawdę świetny, ale jednak nie zgadzam się że był lepszy od meczu z Portugalczykami. Czemu ? Sam nie wiem, wtedy człowiek jeszcze pamiętał że jeden z ostatnich meczów z Portugalią to była porażka 4:0(z mundialu 2002) i jakoś tak człowiek był sceptycznie nastawiony a Polska zrobiła furorę :)
No dzisiaj też liczę na Polaków, a w szczególności na Kubę Błaszczykowskiego i Ebiego Smolarka (szczerze powiedziawszy jakoś za Pawłem Brożkiem nie przepadam ;) )
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
Wypowiedzi: 209
|
więc do przerwy mam 0:0
kilka dobrych akcji, jednak muszę przyznać że mecz wyrównany a czasami nawet mocna przewaga Słowacji no zobaczymy co pokażą w drugiej połowie :) no niestety daliśmy ciała w końcówce meczu :( porażka z Słowakami 2:1 a mogło być tak pięknie, teraz trzeba trochę poczekać do następnych meczy eliminacji miejmy nadzieję szczęśliwszych niż spotkanie z naszymi południowymi sąsiadami.
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| eliminacje, mistrzostw, świata |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|