|
|
|
|
#3 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
heh ja wyłączam swój fetysz i staram sie o nim zapomnieć poprostu nie znajuje na niego czasu i to jest dla mnie lekarstwo to dla tyh kórzy niechcą byc fetyszystami stóp a dla ty ch którzy są to nie wiem masz kumpele zagadaj albo spraw by jakimś cudem jej nogabyła twoja chociaż to dziwne mie
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja kocham kobiece stopy najlepiej takie przepocone po całym dniu lub kilku dniach uwielbiam je wtedy lizać, a takze kobiece buty świeżo zdjęte z nóg kocham doprowadzać je do czystości swoim językiem, lubie także gdy kobieta depcze w butach (jeszcze nie czyszczonych) po mnie i po moich rzeczach. Pewnie to dla większości dziwne lub chore ale dla mnie jest to coś wspaniałego i nie umię bez tego żyć!
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Kocham to robić, ale mało jest(niestety) takich kobiet, które by chciały być pieszczone w ten sposób. Najbardziej lubie jak kobieta siada na krześle nade mną i kładzie mi stopy na twarz, powoli je po niej przesuwa, a potem każe mi je lizać, całować, ssać i potam wsadza mi je do buzi... MNIAM MNIAM... a po tym rytuale zaczyna się...
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ja też uwielbiam lizac calowac i wąchac kobiece stópki. nastolatek a takze kobiet po 30
kocham to kiedy mi rozkazuja lizac swe stopy przepocone po dniu lub wiecej. nie chce tego odrzucac. bo tak lubie jezeli znacie kogos z okolicy Wejherowa kto dalby wylizac stopy dajcie znac na gg : 6566168 |
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| fetysz, stóp |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|