Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Po treningu > Po godzinach

[ Wyślij odpowiedź ]

Fetysz stóp

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Fetysz stóp stare 09-24-2008, 11:39   #1
jusdut
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Czy ktoś z Was posiada dziwny jak dla mnie fetysz stóp ? Mam kolegę który po prostu nie patrzy się na kobiety tak jak normalny mężczyzna na tyłek albo piersi, ale patrzy normalnie centralnie na stopy.

[ offline ]

Fetysz stóp stare 04-23-2009, 18:46   #2
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Ja mam fetysz stóp!

Mam fetysz stóp!jak to zaspokoic?lubie 15 latki w rajstopach!

Fetysz stóp stare 04-30-2009, 15:28   #3
patrix
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - fatysz

heh ja wyłączam swój fetysz i staram sie o nim zapomnieć poprostu nie znajuje na niego czasu i to jest dla mnie lekarstwo to dla tyh kórzy niechcą byc fetyszystami stóp a dla ty ch którzy są to nie wiem masz kumpele zagadaj albo spraw by jakimś cudem jej nogabyła twoja chociaż to dziwne mie

Fetysz stóp stare 05-08-2009, 09:13   #4
pucybutdamski39
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Kohcam kobiece stopy i buty!

Ja kocham kobiece stopy najlepiej takie przepocone po całym dniu lub kilku dniach uwielbiam je wtedy lizać, a takze kobiece buty świeżo zdjęte z nóg kocham doprowadzać je do czystości swoim językiem, lubie także gdy kobieta depcze w butach (jeszcze nie czyszczonych) po mnie i po moich rzeczach. Pewnie to dla większości dziwne lub chore ale dla mnie jest to coś wspaniałego i nie umię bez tego żyć!

Fetysz stóp stare 08-14-2009, 13:38   #5
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - kocham stopy

witam ja kocham stopy pończoszki rajstopki
i nie próbuje wcale wyłączac tego

Fetysz stóp stare 09-11-2009, 10:15   #6
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - kobiece stopy

Uwielbiam lizać damskie stopy, a najlepiej bardzo młodych kobiet, wręcz nastoletnich, które na szczęście chętnie dają polizać spocone stópki i mają z tego niezły ubaw...

Fetysz stóp stare 09-13-2009, 19:39   #7
Nie zarejestrowany
Guest

Ja tez bardzo lubie kobiece stopy. Sa bardzo ladnie uwielbiam je ogladac,calowac,lizaci wahac

Fetysz stóp stare 09-21-2009, 17:23   #8
Nie zarejestrowany
Guest

a znacie kogoś z okolicy chrzanowa kto dałby polizać swoje stópki bo jakoś nie mam odwagi nikogo zapytać

Fetysz stóp stare 09-29-2009, 14:34   #9
Voradorek
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Ja też uwielbiam lizać stopy kobietom :P

Kocham to robić, ale mało jest(niestety) takich kobiet, które by chciały być pieszczone w ten sposób. Najbardziej lubie jak kobieta siada na krześle nade mną i kładzie mi stopy na twarz, powoli je po niej przesuwa, a potem każe mi je lizać, całować, ssać i potam wsadza mi je do buzi... MNIAM MNIAM... a po tym rytuale zaczyna się...

Fetysz stóp stare 12-18-2009, 08:21   #10
Unregistered
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - aa

Ja też uwielbiam lizac calowac i wąchac kobiece stópki. nastolatek a takze kobiet po 30
kocham to kiedy mi rozkazuja lizac swe stopy przepocone po dniu lub wiecej. nie chce tego odrzucac. bo tak lubie jezeli znacie kogos z okolicy Wejherowa kto dalby wylizac stopy dajcie znac na gg : 6566168

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
fetysz, stóp

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum