Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Zdrowie

[ Wyślij odpowiedź ]

Gastroskopia !!

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Gastroskopia !! stare 10-15-2008, 14:36   #1
reksio997
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Kurcze za kilka dni czeka mnie gastroskopia :( nie wiem już co robić cały czas myśli wędrują w tym kierunku. Możecie powiedzieć ile może trwać taka gastroskopia ? Oraz czy to bardzo boli ? I z tego co czytałem to łatwo podczas gastroskopii można zarazić się żółtaczką, prawda to ?

[ offline ]

Gastroskopia !! stare 10-15-2008, 14:46   #2
Gonzo
Moderator

Wypowiedzi: 956

Gastroskopia trwa od kilku do kilkunastu minut w zależności czy wszystko jest ok, czy tam coś siedzi w przewodzie pokarmowym, czy się pobiera wycinki itd. Może nie boli tak bardzo ale no nie ukrywam że badanie nie należy do najprzyjemniejszych. Natomiast co do zakażenia żółtaczką to w chwili obecnej prawdopodobieństwo jest znikome ponieważ sprzęt jest sterylny.

[ offline ]

Gastroskopia !! stare 10-27-2009, 15:14   #3
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a

Ja byłam z mężem w gabinecie, w którym gastroskopia trwa ZAWSZE 3 minuty!!! mi wyszedł podwyższony trochę helicobacter, mój mąż mił wrzód i badanie wciąż trwało tyle samo. Jeśli nie chcecie skazywać się na cierpienie to naprawdę polecam ten gabinet. Ceny takie jak wszędzie a szybko i profesjonalnie zrobione badanie. Mamy przyjść do kontroli za pół roku i w ogóle już nie jestem tym zestresowana.
Podaję adres przestraszonym: ul. Wiosenna 15 Wrocław tel. (071)339 88 24 ,przyjmują również w soboty.

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
gastroskopia

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

TRENBOLON Serek wiejski Szymon Kołecki Laserowe usuwanie blizn Boisko do siatkówki Czerwone plamy na skórze Operator koparki Co najlepsze na roztępy ? ALRI Venom Hyperdrive 3.0 Aminostar D-ribose - 120 kap.