Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Doping

[ Wyślij odpowiedź ]

Greg Valentino

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Greg Valentino stare 10-25-2008, 15:14   #1
mikos
Junior Member

Wypowiedzi: 10
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Greg Valentino jest znanym kulturystą, choćby z tego powodu, że przy tak małym wzroście jego ramiona mają 64cm. Gdy był posądzany o wstrzykiwanie Syntolu, wciąż zaprzeczał, ale to jak jego bicepsy i to jaką mają wielkość na pierwszy rzut oka wydaję się podejrzane ;) Jest to troszke szokujące co można zrobić ze swoim ciałem, aby wyglądać "lepiej" od inny kulturystów, pokazywać w ten sposob że jest się lepszym, takiego człowieka raczej nie można nazwać kulturystą. Na takie efekty należy popracować samemu a nie wstrzykiwać sobie róznych sybstancji. Niżej podam kilka zdjęć tego człowieka ;)

[ offline ]

Greg Valentino stare 10-25-2008, 17:23   #2
Matrixxx
Junior Member

Wypowiedzi: 16
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Jak dla mnie to jest przesada, wygląda to okropnie. A szczególnie gdy się jest niskim, a ten kulturysta ma 161 cm z tego co pamiętam. Już mało osób z tego co widze pisze o nim nawet "kulturysta" może jest podróbką kogoś takiego jak kulturysta :P Znalazłem temat o produkcie który Pan Valentino sobie wstrzykiwał ;)

http://www.body-build.pl/synthol-doping-t109252850.html

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
greg, valentino

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

Ciąża – objawy ciąży animal test Nadmierne pocenie się Izotek british dragon Fruktoza Czerwone kropki na penisie Jazda na tylnim kole methandrostenolon gojenie tatuażu