Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Po treningu > Szatnia

[ Wyślij odpowiedź ]

Grypsowanie

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Grypsowanie stare 11-01-2008, 16:49   #1
LadySzalonaa
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Witam. Spotkałam się ostatnio z takim słowem jak "Grypsowanie", ale nie mam pojęcia co to może znaczyć, może jest to głupie pytanie i wydawać się śmieszne, ale na prawdę bardzo mnie to ciekawi, mam nadzieję, że ktoś mi wytłumaczy co to może znaczyć :)

[ offline ]

Grypsowanie stare 11-01-2008, 18:13   #2
Ciastek
Junior Member

Wypowiedzi: 24

Grypsowanie jest to inaczej taka elita w więzieniu która trzyma się zawsze razem i każą tym słabszym lub samotnym coś robić, takie jakby znęcanie się nad nimi, muszą się podporządkować, bo sprzeciwić się to w tym wypadku nie byłoby najlepszym sposobem, chyba wiadomo dlaczego.. ;)

[ offline ]

Grypsowanie stare 07-02-2009, 20:16   #3
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - :)

stek bzdur...grypsowanie jest to sub kultura więzienna, w której każdy ma równe prawa, i co najważniejsze pomagają sobie wzajemnie! wiem coś na ten temat....

Grypsowanie stare 07-22-2009, 09:36   #4
Nie zarejestrowany
Guest

co wy pierdolicie nie macie o czym gadac zmiecie temat nara

Grypsowanie stare 09-22-2009, 21:38   #5
omerta
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - nic nie wiecie jak tam jest

dajcie sobie spokój z tym! sama siedziałam i drażni mnie jak poruszane są takie tematy. co was wogóle obchodzi jak to jest między grypsującymi. takie rzeczy nigdy nie powinny ujrzeć światła dziennego ale trafił się pierwszy taki ruski frajer ''toba'' i sprzedał grypserke choć składał przysięge. a teraz SW wie wszystko,na szkoleniach ich uczą pisania i czytania z rąk. jak tu się teraz porozumieć między sobą w więzieniu,nawet zamienniki znają. znajdą sie tacy co nic na ten temat nie wiedzą,a jeśli już coś przypadkiem się dowiedzą to paplą o tym na prawo i lewo.

Grypsowanie stare 10-08-2009, 16:24   #6
Nie zarejestrowany
Guest

po co wogóle się tym zajmujecie co ? gówno was obchodzi jak to jest między nami ,, ludźmi grypsującymi,, wiem bo sam to przeżyłem ... wiecie tyle co nic że co że wiecie jakie są zamienniki niektóre ale powiem wam że to co wiecie to jest tyle co nic więc nie pierdolcie co to jest grypsowanie chyba że kogoś to interesuje niech zjedzie ze ścieżki prawa i pójdzie grypsowaą ale 1 warunek niech sie nie rozjebie na policji ... Szacunek dla LUDZI GRYPSUJĄCYCH

Grypsowanie stare 10-13-2009, 21:49   #7
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Git

Git= głupi i tępy

Grypsowanie stare 11-30-2009, 13:01   #8
marcelooo1234
Junior Member

Wypowiedzi: 2

co wy ko .. gadacie a ty co niby siedzialas to sie jebij damskie sie nie liczy i liczyc sie nie bedzie tak ze dajcie spokuj z tym tematem boi jak nie pojdziesz siedziec tonikt ci tego nie wytlumaczy na wolnosci bo bajery sie nie sprzedaje ani jej nie mozna kupic nara zastanowcie sie nad tematem o rybkach a nie o grypsowaniu

[ offline ]

Grypsowanie stare 11-30-2009, 13:03   #9
marcelooo1234
Junior Member

Wypowiedzi: 2

poprostuy fafam jak wiecie co to znaczy

[ offline ]

Grypsowanie stare 12-06-2009, 11:52   #10
Nie zarejestrowany
Guest

sam kurwo jestes tepy cwelu

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
grypsowanie

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

military Press Jak obniżyć ciśnienie Regeneracja wątroby Plaża nudystów Jak poderwać dziewczynę Bieg po kopercie Leki na nadciśnienie Problem ze złapaniem pełnego oddechu Drętwienie kończyn