|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Zastanawia mnie to czy grzyby halucynki są naprawdę takie ostre ? Sporo rzeczy już próbowałem ale nie jadłem jeszcze tego rodzaju grzybków. Czego w ogóle mogę się po nich spodziewać oraz czy mogą je wziąć podczas jakiejś zabawy w dyskotece ?
|
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Member
Wypowiedzi: 83
|
Stary odradzam to cholerstwo można się po tym ostro porysować a nawet zawiesić że nie wrócisz do poprzedniego stanu. A w ogóle pomysł żeby je wziąć na dyskotece to daj spokój. Weź się lepiej napij alkoholu, przynajmniej zachowasz zdrowie.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#4 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Dziecko kto ci takich glupot naopowiadal xD maksymalnie mozesz miec bole brzucha i sranie na nastepny dzien.. a tak poza to niszczy w wiekszosci watrobe!!! Po Lsd - czyli KWASIE moze sie zawiesic na cale zycie ale to przewaznie jak jedza powyzej 20roku zycia..
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
Have Fun |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
po jednym razie sobie psychiki nie porysujesz , co innego jak byś wpierdalał dzień w dzień to napewno by sie dobrze nie skończyło. Ja jadłem i teraz bede jadł zawsze co sezon bo faza jest zajebista , nie da sie opisać ale nie na dyskoteke najlepiej w parę osób z dala od ludzi trzezwych bo nie można sie dobrze porozumieć z nimi. Tylko sfazowani się rozumieją , pojawiają się akcje typu ten sam shiz w paru głowach jednocześnie tego sie nie da opisać to trzeba przeżyć. A co do alko to po nim nigdy nie doświadczycie takich przeżyć. Polecam grzybki :)
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| grzyby, halucynki |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|