Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Po treningu > Szatnia

[ Wyślij odpowiedź ]

Grzyby halucynki

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Grzyby halucynki stare 10-13-2008, 09:56   #1
KasperboiLvsU
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Zastanawia mnie to czy grzyby halucynki są naprawdę takie ostre ? Sporo rzeczy już próbowałem ale nie jadłem jeszcze tego rodzaju grzybków. Czego w ogóle mogę się po nich spodziewać oraz czy mogą je wziąć podczas jakiejś zabawy w dyskotece ?

[ offline ]

Grzyby halucynki stare 10-13-2008, 12:07   #2
Tristan
Member

Wypowiedzi: 83

Stary odradzam to cholerstwo można się po tym ostro porysować a nawet zawiesić że nie wrócisz do poprzedniego stanu. A w ogóle pomysł żeby je wziąć na dyskotece to daj spokój. Weź się lepiej napij alkoholu, przynajmniej zachowasz zdrowie.

[ offline ]

Grzyby halucynki stare 10-13-2008, 12:35   #3
Iggy76
Senior Member

Wypowiedzi: 134

Nie bierz się za żadne grzyby halucynki bo sobie tylko zaszkodzisz. Naprawdę tak jak Tristan napisał lepiej napić się alkoholu i mieć na drugi dzień kaca niż mieć porysowaną psychikę.

[ offline ]

Grzyby halucynki stare 09-11-2009, 19:45   #4
xD Saint.Drops
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - ZAWIESIC!?!?! xD

Cytat:
Napisał Tristan Zobacz post
Stary odradzam to cholerstwo można się po tym ostro porysować a nawet zawiesić że nie wrócisz do poprzedniego stanu. A w ogóle pomysł żeby je wziąć na dyskotece to daj spokój. Weź się lepiej napij alkoholu, przynajmniej zachowasz zdrowie.
Dziecko kto ci takich glupot naopowiadal xD maksymalnie mozesz miec bole brzucha i sranie na nastepny dzien.. a tak poza to niszczy w wiekszosci watrobe!!! Po Lsd - czyli KWASIE moze sie zawiesic na cale zycie ale to przewaznie jak jedza powyzej 20roku zycia..

Grzyby halucynki stare 09-11-2009, 19:49   #5
Saint.Drops
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Na dyske??

Cytat:
Napisał KasperboiLvsU Zobacz post
Zastanawia mnie to czy grzyby halucynki są naprawdę takie ostre ? Sporo rzeczy już próbowałem ale nie jadłem jeszcze tego rodzaju grzybków. Czego w ogóle mogę się po nich spodziewać oraz czy mogą je wziąć podczas jakiejś zabawy w dyskotece ?
Szczegolnie odradzam.. najlepiej 1 -na osoba trzezwa lub dwie zeby sie nie nudzila :P Wolny Dom, zamknac kuchnie = ostre rzeczy!! nie wiem jak to dziala z alkocholem ale z Gandzią zajefajnie, i oczywiscie tolerujmy zasade 1 grzybek (takiej sredniej wielkosci [okolo 3-4cm] na 2kg wagi wlasnej :) )

Have Fun

Grzyby halucynki stare 10-05-2009, 11:05   #6
chemiczny Ed
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - grzyby są wyjątkowe

po jednym razie sobie psychiki nie porysujesz , co innego jak byś wpierdalał dzień w dzień to napewno by sie dobrze nie skończyło. Ja jadłem i teraz bede jadł zawsze co sezon bo faza jest zajebista , nie da sie opisać ale nie na dyskoteke najlepiej w parę osób z dala od ludzi trzezwych bo nie można sie dobrze porozumieć z nimi. Tylko sfazowani się rozumieją , pojawiają się akcje typu ten sam shiz w paru głowach jednocześnie tego sie nie da opisać to trzeba przeżyć. A co do alko to po nim nigdy nie doświadczycie takich przeżyć. Polecam grzybki :)

Grzyby halucynki stare 12-03-2009, 14:34   #7
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Medyk

mam pytanie z kad wziac te grzybki
potrzebuje ich do badan ale nie wiem z kad je wziac :/

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
grzyby, halucynki

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

Depilacja Wyrostek Jak zrobić salto ? Strzelanie w stawach Felt Cytaty z piosenek Jak się odkochać Muhammad Ali – filmy Wasze Ulubione Kluby Fastum gel