Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Po treningu > Po godzinach

[ Wyślij odpowiedź ]

Hiszpańska mucha

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Hiszpańska mucha stare 09-18-2008, 12:06   #1
tolo87
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Jak myślicie czy hiszpańska mucha jest dobrym afrodyzjakiem na dziewczyny ? Podobno dziewczyna robi się po niej bardzo gorąca i tylko jedno jej w głowie. Bardzo bym chciał czasami zachęcić dodatkowo swoją kobietę do tego aby zrobiła się dzika w tych sprawach i może hiszpańska mucha mi pomoże.

[ offline ]

Hiszpańska mucha stare 07-29-2009, 06:59   #2
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - mucha

Ja używam takiej muszki: http://www.e-sexshop.com.pl/produkt-...ra_strong.html i jestem zadowolony

Hiszpańska mucha stare 08-26-2009, 10:01   #3
PawelPop
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Musisz wiedzieć, że hiszpańska mucha to nie środek który dzięki któremu uwiedziesz każdą laskę. Działa on na układ limfatyczny i pobudza i najlepsze efekty można obserwować wśród ludzi którzy mają się ku sobie ale są zbyt nieśmiali aby pójść krok dalej. Hiszpańska mucha pozwala przełamać pewną nieśmiałość i nie jest środkiem który pozwala poderwać każdą laskę.

Co do Twojego pytania bankowo ją ośmieli a wspólny sex na pewno przyniesie wam więcej radości. najlepiej przetestować, ale z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że każde dotkniecie miejsc intymnych jest spotęgowane 10 krotnie i sam stosunek .............. kosmiczne doznania.

Jeszcze jedna ważna rzecz. Środek najlepiej rozrabiać w wodzie a nie w alkoholu gdyż zabija on część właściwości muszki.

Ostatnio edytowane przez PawelPop ; 08-26-2009 o 10:06.
[ offline ]

Hiszpańska mucha stare 04-14-2010, 13:20   #4
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - mucha

Post usunięty przez moderatora

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
hiszpańska, mucha

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

Katana kawa rozpuszczalna tipsy wzory Stanozolol Bransoletki z muliny Ksywki Aldona Orman PES 7 Olej z wiesiołka Brodacid