|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Jak myślicie czy hiszpańska mucha jest dobrym afrodyzjakiem na dziewczyny ? Podobno dziewczyna robi się po niej bardzo gorąca i tylko jedno jej w głowie. Bardzo bym chciał czasami zachęcić dodatkowo swoją kobietę do tego aby zrobiła się dzika w tych sprawach i może hiszpańska mucha mi pomoże.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Ja używam takiej muszki: http://www.e-sexshop.com.pl/produkt-...ra_strong.html i jestem zadowolony
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Musisz wiedzieć, że hiszpańska mucha to nie środek który dzięki któremu uwiedziesz każdą laskę. Działa on na układ limfatyczny i pobudza i najlepsze efekty można obserwować wśród ludzi którzy mają się ku sobie ale są zbyt nieśmiali aby pójść krok dalej. Hiszpańska mucha pozwala przełamać pewną nieśmiałość i nie jest środkiem który pozwala poderwać każdą laskę.
Co do Twojego pytania bankowo ją ośmieli a wspólny sex na pewno przyniesie wam więcej radości. najlepiej przetestować, ale z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że każde dotkniecie miejsc intymnych jest spotęgowane 10 krotnie i sam stosunek .............. kosmiczne doznania. Jeszcze jedna ważna rzecz. Środek najlepiej rozrabiać w wodzie a nie w alkoholu gdyż zabija on część właściwości muszki. Ostatnio edytowane przez PawelPop ; 08-26-2009 o 10:06. |
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| hiszpańska, mucha |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|