Wróć   Odżywki, kulturystyka, sport, zdrowie, uroda, diety - BodyBuild.pl > Zdrowie i uroda > Uroda

[ Wyślij odpowiedź ]

Irokez

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Irokez stare 09-07-2008, 21:29   #1
Bart009
Junior Member

Wypowiedzi: 19
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Od dawna myśle żeby zrobić sobie fryzure irokez, co o niej myslicie? moze ktos podrzuci jakies foty z tymi fryzurkami
[ offline ]

Irokez stare 09-07-2008, 21:29   #2
Mati
Junior Member

Wypowiedzi: 9

Mi osobiście podoba się taka fryzura, ale to już zależy jaką masz długość włosów,żeby można było Ci podpowiedzieć jaka ona mogłaby być. Czasem wzorki po bokach dają też uroku tej fryzurze. Np.

[ offline ]

Irokez stare 09-07-2008, 21:29   #3
Aniaaa
Junior Member

Wypowiedzi: 6

Ta pierwsza fryzura która podał Mati mi sie bardziej podoba, ale to dla osób z krótszymi włoskami autor tematu musi bardziej określić co go interesuje. Jak zauwazyłam w moim otoczeniu to bardzo mało jest osób które na irokezy się decydują, jeśli on nie jest przesadzony, to jak najbardziej wygląda ok
[ offline ]

Irokez stare 09-07-2008, 21:29   #4
Bart009
Junior Member

Wypowiedzi: 19

hmm.. włosy mam dosyć dlugie wiec moge pomyslec o czyms takim jak na drugiej focie podanej tutaj a co myslicie o czyms takim??
[ offline ]

Irokez stare 09-07-2008, 21:29   #5
witalla
Junior Member

Wypowiedzi: 22

Z tych wszystki zdjęc tu podanych najbardziej mi się podoba ta ostatnia, chociaż nie przepadam zbytnio za irokezem. Z włosami męskimi również można wiele zrobić, może jest mniej mozliwości niż u kobiet, ale na pewno lepszych niż irokezy Jeśli już jesteś zdecydowany, to radzę tą ostatnią pokazaną na zdjęciu zrobić
[ offline ]

Irokez stare 09-07-2008, 21:29   #6
Dragon
Junior Member

Wypowiedzi: 12

I jak Bart fryzurka się udała? mnie tez się podoba ta co podałes i jestem ciekawy jak wyszła. Kto wie, może i ja sie skusze
[ offline ]

Irokez stare 09-07-2008, 21:29   #7
SmaKosz
Junior Member

Wypowiedzi: 17

A co myślicie o np. zrobieniu kolorku na irokezie? jak waszym zdaniem to wyglada??
[ offline ]

Irokez stare 09-07-2008, 21:29   #8
Ciastek
Junior Member

Wypowiedzi: 24

Noo widze, że jednak jest moda na irokezy. Jakieś pokusy widze co do tej fryzury a mi się podobają faceci jak mają na tej drugiej focie fryzurki, takie dłuższe troszke chłopaki jak zrobicie to wrzucie tu swoje zdjecia i z nowymi fryzurkami
[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
irokez

« | Kamiwaza »
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum