Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Odżywianie

[ Wyślij odpowiedź ]

jak przybrac na wadze??

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
jak przybrac na wadze?? stare 01-25-2010, 16:24   #1
vasil1987
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] - jak przybrac na wadze??

Witam, mam maly problem. Nie moge przybrac na wadze, moge jesc wszystko a i tak moja waga stoii na tym samym poziomie (60kg przy okolo 174cm). chcialbym przybrac jakies 5kg na poczatek. Bo marzeniem jest osiagnac 70kg. nie cwicze na silowni ale chodze 1-2 razy na basen (plywam 40min) w tygodniu + do tego od czasu do czasu pompki, brzuszki...takie typowe domowe cwiczenia. prosze o pomoc

[ offline ]

jak przybrac na wadze?? stare 02-05-2010, 15:21   #2
6opak
Member

Wypowiedzi: 43
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Najlepiej zacząć od ćwiczeń z większymi obciążeniami (3 serie 10-8-6 powtórzeń), jeden trening na jedną partię mięśni, przerwy ok 3 dni na grupę mięsa. Do tego gainer na budowę masy i pobudzenie mięśni. Myślę, że bardziej szczegółowe informacje uzyskasz po wysłaniu maila do hellhound. Ci ludzie siedzą w odżywkach od lat, wiedzą sporo o dietach, wspomaganiu i ćwiczeniach. Złożą Ci jakiś sensowny zestaw do tego gainera

[ offline ]

jak przybrac na wadze?? stare 02-15-2010, 21:08   #3
vader
Junior Member

Wypowiedzi: 4
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Odpowiednia dieta :) jeżeli ci zależy na przytyciu w sensie zwyklym obtluszczeniu to proponuje jesć dużo, tłusto i często :) jeżeli chcesz przybrać masy mięśniowej to proponuje jeść dużo i często ale też zabarać się za trening na siłowni - mało powtórzeń, duże obciążenie i po pewnym czasie jak przestaniesz już szybko rosnąć proponuje wspomóc się jakimś białkiem :)

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
przytyc

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum