|
|
|
|||||||
jak przybrac na wadze?? |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Witam, mam maly problem. Nie moge przybrac na wadze, moge jesc wszystko a i tak moja waga stoii na tym samym poziomie (60kg przy okolo 174cm). chcialbym przybrac jakies 5kg na poczatek. Bo marzeniem jest osiagnac 70kg. nie cwicze na silowni ale chodze 1-2 razy na basen (plywam 40min) w tygodniu + do tego od czasu do czasu pompki, brzuszki...takie typowe domowe cwiczenia. prosze o pomoc
|
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Member
Wypowiedzi: 43
|
Najlepiej zacząć od ćwiczeń z większymi obciążeniami (3 serie 10-8-6 powtórzeń), jeden trening na jedną partię mięśni, przerwy ok 3 dni na grupę mięsa. Do tego gainer na budowę masy i pobudzenie mięśni. Myślę, że bardziej szczegółowe informacje uzyskasz po wysłaniu maila do hellhound. Ci ludzie siedzą w odżywkach od lat, wiedzą sporo o dietach, wspomaganiu i ćwiczeniach. Złożą Ci jakiś sensowny zestaw do tego gainera
|
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 4
|
Odpowiednia dieta :) jeżeli ci zależy na przytyciu w sensie zwyklym obtluszczeniu to proponuje jesć dużo, tłusto i często :) jeżeli chcesz przybrać masy mięśniowej to proponuje jeść dużo i często ale też zabarać się za trening na siłowni - mało powtórzeń, duże obciążenie i po pewnym czasie jak przestaniesz już szybko rosnąć proponuje wspomóc się jakimś białkiem :)
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| przytyc |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|