Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Po treningu > Po godzinach

[ Wyślij odpowiedź ]

Jak się odkochać

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Jak się odkochać stare 09-20-2008, 13:24   #1
pawel1342
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Jak się odkochać zakochałem się nieszczęśliwie i wiem że to nie wypali. Dlatego szukam sposobu jak przestać kochać tę dziewczynę. Czytałem o różnych spotkaniach z psychologami ale ja raczej nie mam na to kasy.

[ offline ]

Jak się odkochać stare 09-21-2008, 13:12   #2
mandziejewski
Junior Member

Wypowiedzi: 5

czas wszystko zdemaskuje.

[ offline ]

Jak się odkochać stare 09-21-2008, 13:28   #3
kubikpsk
Member

Wypowiedzi: 74

zakochac sie w kims innym

[ offline ]

Jak się odkochać stare 02-11-2009, 17:29   #4
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a

8 miesięcy temu zakochałam się w pewnym mężczyźnie, od pierwszego spojrzenia w oczy.Załatwialiśmy interesy.Nigdy w życiu nikt na mnie nie podziałał tak jak on. Wiedziałam że ma żonę.Dodam że ja mam męża. Była chemia między nami, to dało się wyczuć, były spojrzenia, ciepło, magia w zwykłych słowach... A po skończeniu interesów nigdy więcej go nie spotkałam.Nic o nim nie wiem, tylko imię i numer komórki.Szukałam go na wszystkich publicznych imprezach, rozglądałam sie na ulicy, na zakupach w markecie... Do tej pory nie umiem przestać o nim myśleć.Nie ma dnia bym nie marzyła o nim przed zaśnięciem.Nic od niego nie chciałam, może jedno spotkanie bez zobowiązań, może romans w tajemnicy przed rodziną...
Nie ma sposobu na odkochanie kiedy spotkasz osobę dla której poszedłbyś na koniec świata.Kiedy wszystko w twoim życiu już było, i związk różne, i i mąż i dzieci.I nagle dopada cię uczucie którego nigdy wcześniej nie znałeś.To jak kara.Musisz z tym żyć i męczyć się.

Jak się odkochać stare 07-18-2009, 23:59   #5
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Do GUEST

To rzeczywiście niezwykłość co mówisz. jak jest teraz ? Miałaś przeciesz telefon do niego - mogłaś się w pewien sposób skontaktować. Pozdrawiam!!!

Jak się odkochać stare 08-12-2009, 02:26   #6
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - jak sie odkochac?

Ja zakochalem sie w dziewczynie o 6 lat starszej. Ja mam 21 ona 27, pracujemy w jednym biurze. Czesto chodzimy do bliskiego baru i ogolnie mamy bardzo dobre relacje, ale ona caly czas podkresla, ze jestesmy przyjaciolmi, choc czesto dochodzilo do 'namietnych' sytuacji...

Jak się odkochać stare 09-02-2009, 18:41   #7
Nie zarejestrowany
Guest

Cytat:
Napisał Nie zarejestrowany Zobacz post
8 miesięcy temu zakochałam się w pewnym mężczyźnie, od pierwszego spojrzenia w oczy.Załatwialiśmy interesy.Nigdy w życiu nikt na mnie nie podziałał tak jak on. Wiedziałam że ma żonę.Dodam że ja mam męża. Była chemia między nami, to dało się wyczuć, były spojrzenia, ciepło, magia w zwykłych słowach... A po skończeniu interesów nigdy więcej go nie spotkałam.Nic o nim nie wiem, tylko imię i numer komórki.Szukałam go na wszystkich publicznych imprezach, rozglądałam sie na ulicy, na zakupach w markecie... Do tej pory nie umiem przestać o nim myśleć.Nie ma dnia bym nie marzyła o nim przed zaśnięciem.Nic od niego nie chciałam, może jedno spotkanie bez zobowiązań, może romans w tajemnicy przed rodziną...
Nie ma sposobu na odkochanie kiedy spotkasz osobę dla której poszedłbyś na koniec świata.Kiedy wszystko w twoim życiu już było, i związk różne, i i mąż i dzieci.I nagle dopada cię uczucie którego nigdy wcześniej nie znałeś.To jak kara.Musisz z tym żyć i męczyć się.
Miałam to samo. Dwa lata temu. Spojrzelismy sobie w oczy i sie zakochalam. To się nazywa "miłość platoniczna". Był idealny. Dniami i nocami o nim myslałam. Ja jednak mialam to szczescie, ze zaczelam sie kontaktowac z nim przez krotki czas, nawiazalam kontakt po dlugim czasie niewidzenia. Uwierz mi, przy blizszym poznaniu, stracil bardzo na swojej atrakcyjnosci.Nawet okazalo sie, ze nie jest wart wielkiego uczucia. Chemia to nie wszystko, musisz mi uwierzyc. My kobiety takie jestesmy, ale coz. Czasem lepiej postawić na rozsadek, bo przegramy w zyciu. Ha i mówie to ja. Najwieksza romantyczka! Przez to fatalne uczucie dojrzalam bardzo...Pozdrawiam i duzo siły i cierpliwości zycze.

Jak się odkochać stare 09-17-2009, 22:12   #8
Nie zarejestrowany
Guest

,co ja mam takiego w sobie że zakochuję się nieszczęśliwie,niedawno pozna~łam kogoś,wiem że mu na mnie zależa~ło,ja by~łam najpierw ostrożna,a teraz jest już za p~óżno ratunku///////

Jak się odkochać stare 09-29-2009, 13:47   #9
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Q

Cytat:
,co ja mam takiego w sobie że zakochuję się nieszczęśliwie,niedawno pozna~łam kogoś,wiem że mu na mnie zależa~ło,ja by~łam najpierw ostrożna,a teraz jest już za p~óżno ratunku///////
Może właśnie nie jest za późno!

Jak się odkochać stare 04-10-2010, 16:34   #10
Nie zarejestrowany
Guest

Cytat:
Ja zakochalem sie w dziewczynie o 6 lat starszej. Ja mam 21 ona 27, pracujemy w jednym biurze. Czesto chodzimy do bliskiego baru i ogolnie mamy bardzo dobre relacje, ale ona caly czas podkresla, ze jestesmy przyjaciolmi, choc czesto dochodzilo do 'namietnych' sytuacji...
Ja mam ten sam problem. Na studiach zakochałem się w dziewczynie o 6 lat starszej (ja mam 20 a ona 26), wszystko było ok do momentu kiedy zorientowała się, że z mojej strony to coś więcej, teraz mnie unika, a ja nie wiem co robić, najchętniej bym się odkochał, ale nie moge przestać o niej myśleć, w dodatku jestem na nią skazany, ponieważ cały czas ją widuje na studiach a to dopiero I rok...

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
odkochać

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum