|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Jak się odkochać zakochałem się nieszczęśliwie i wiem że to nie wypali. Dlatego szukam sposobu jak przestać kochać tę dziewczynę. Czytałem o różnych spotkaniach z psychologami ale ja raczej nie mam na to kasy.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#4 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
8 miesięcy temu zakochałam się w pewnym mężczyźnie, od pierwszego spojrzenia w oczy.Załatwialiśmy interesy.Nigdy w życiu nikt na mnie nie podziałał tak jak on. Wiedziałam że ma żonę.Dodam że ja mam męża. Była chemia między nami, to dało się wyczuć, były spojrzenia, ciepło, magia w zwykłych słowach... A po skończeniu interesów nigdy więcej go nie spotkałam.Nic o nim nie wiem, tylko imię i numer komórki.Szukałam go na wszystkich publicznych imprezach, rozglądałam sie na ulicy, na zakupach w markecie... Do tej pory nie umiem przestać o nim myśleć.Nie ma dnia bym nie marzyła o nim przed zaśnięciem.Nic od niego nie chciałam, może jedno spotkanie bez zobowiązań, może romans w tajemnicy przed rodziną...
Nie ma sposobu na odkochanie kiedy spotkasz osobę dla której poszedłbyś na koniec świata.Kiedy wszystko w twoim życiu już było, i związk różne, i i mąż i dzieci.I nagle dopada cię uczucie którego nigdy wcześniej nie znałeś.To jak kara.Musisz z tym żyć i męczyć się. |
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja zakochalem sie w dziewczynie o 6 lat starszej. Ja mam 21 ona 27, pracujemy w jednym biurze. Czesto chodzimy do bliskiego baru i ogolnie mamy bardzo dobre relacje, ale ona caly czas podkresla, ze jestesmy przyjaciolmi, choc czesto dochodzilo do 'namietnych' sytuacji...
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|