|
|
|
|||||||
Jak szybko zrzucic brzuch |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 3
|
Jak skutecznie mogę szybko zrzucić brzuch ? Ostatnio kilka osób powiedziało mi że przytyłam, co nie było miłe. Ale stwierdziłam że może serio ostatnio na za dużo sobie pozwalałam. Stąd moje pytanie , czy wiecie jak można skutecznie i szybko zrzucić brzuch?
|
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Wypowiedzi: 433
|
mozesz kupic sobie pas wibrujacy, podobno dobrze dziala ;) pozatym biegajac szybko sie chudnie, oraz rob sobie brzuszki, rowerek itd
|
|
|
#3 |
|
Member
Wypowiedzi: 34
|
ścisła dieta 1400 kcal- chude mięso, ryby, chudy nabiał, warzywa, owoce, orzechy, ziarna; na kolację kiszona kapusta ;) to naprawdę działa :) nie jesz po 20stej absolutnie niczego;
hula-hoop, ABS codz. , aeroby- bieganie, basen, orbitrek, bieżnia min. 5 razy w tyg. po min 45 min |
|
[ offline ]
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 4
|
Pas wibrujący moze i działa, ale nie sam. Tzn. bez diety, dodatkowych ćwiczeń niewiele da w krótkim czasie. Dla lepszego efektu warto czasem sięgnąć po wspomagacze. Ja przykładowo, jak szybko chcę zrzucić te kilka kg, poza ćwiczeniami piję herbatki ułatwiające spalanie, np. Fitea Intensywne Spalanie. Jej skład mówi sam za siebie: Pu-erh, l-karnityna, chrom. A efekt jest juz po pierwszym tygodniu.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#7 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Witam też miałam problem tak jak ty z brzuchem i z dietami które nie działają, ale koleżanka mnie namówiła na PowerSlim Studio. Nie wierzyłam jej więc na próbę kupiłam we Wrocławiu karnet na 10 zabiegów po 40 minut. Nie dość że schudłam 8kg w ciągu miesiąca i zgubiłam brzuch oraz kilka rozstępów to jeszcze nic nie robiłam przy tym. Kładłam się wygodnie w maszynie podłączali mi elektrostymulator i słuchałam swojej ulubionej muzyki. Poprostu rewelacja polecam wszystkim leniom jak ja. Jeżeli któraś z was mieszka we Wrocławiu to więcej macie na Zgrabnecialo . com salon nazywa się Butterfly Wellness i jest na Sudeckiej 146.
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 11
|
Może majtki wyszczuplające. One będą ładnie podtrzymywały Ci brzuch. No i niestety dieta, mam ten sam problem co ty. Brzuch i niestety jak jem za dużo to właśnie w niego mi wchodzi. Powstają oponki i nie wygląda to fajnie. Możesz sobie również kupić slimitin, ja łykam od 2 tygodni i na mnie działa właśnie pod kątem zrzucenia kilku kilogramów. i trzeba naprawdę uważać jeśli bo tkanka tłuszczowa ma tendencję odkładać się cały czas w podobnych miejscach ;)
|
|
[ offline ]
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 10
|
Hmm ja w sumie też chciałabym co nieco z brzuszka zrzucić ale na razie poza lekką zmianą diety robię sobie tylko ćwiczenia w postaci brzuszków, czy właśnie rowerka. No i bieganie rzeczywiście jest też na to dobre bo akurat moja siostra to stosowała - w sensie biegała m. in. w celu zbicia brzuszka ;) Ale tez dodatkowo chodziła na basen więc na pewno to się na siebie nałożyło i skuteczność się zwiekszyła.
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| szybko, zrzucic, brzuch |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|