Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Zdrowie

[ Wyślij odpowiedź ]

Jak wygląda kurzajka

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Jak wygląda kurzajka stare 09-30-2008, 12:58   #1
wujo1
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Mam takie pytanie jak wygląda kurzajka ? Chciałbym wiedzieć kiedy zacząć się bać tej choroby od razu dziękuję za pomoc pozdro

[ offline ]

Jak wygląda kurzajka stare 10-01-2008, 11:54   #2
Milczar
Member

Wypowiedzi: 64

Tu masz najgorszą formę kurzajki

[ offline ]

Jak wygląda kurzajka stare 01-11-2009, 13:40   #3
armando
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - wyglad kurzajki

też mam właśnie kurzajkę na ręce i nie wygląda ona za ciekawie, muszę iść chyba do lekarza z tym, a jakie mogą być zagrożenia tej kurzajki?? boje sie ze bedzie musiala byc usunieta operacyjnie, ma ktos jakies doswiadczenie w tym temacie?

Jak wygląda kurzajka stare 01-11-2009, 20:19   #4
Gonzo
Moderator

Wypowiedzi: 956

Same w sobie te brodawki nie powodują powikłań natomiast ich zdrapywanie może prowadzić do zakażenia i przeniesienia ich na inne części ciała. A co do usuwania to wymraża się je. Idź do lekarza on Ci powie co i jak ale nie ma się czym stresować.

[ offline ]

Jak wygląda kurzajka stare 07-16-2009, 12:27   #5
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Czy to jest kurzajka???

Witam. Kilka dni temu zauważyłam na spodzie dłoni maleńką krostkę (właściwie coś takiego jak pęcherzyk)-ma czerwoną otoczkę, ale jest żółtawa i ma czarny czubek-czy to jest kurzajka? Nigdy tego nie miałam, a we wszystkich dostępnych mi publikacjach nie ma ilustracji lub pokazane są właśnie takie jak tutaj. Dodam, że to jest bolesne.Proszę o odpowiedź.

Jak wygląda kurzajka stare 07-20-2009, 16:47   #6
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Odp

Tak, jest to kurzajka, mam taka samą.

Jak wygląda kurzajka stare 08-01-2009, 12:55   #7
Nie zarejestrowany
Guest

witam

tak jak poprzednia osoba napisala " ma czerwoną otoczkę, ale jest żółtawa i ma czarny czubek-czy to jest kurzajka?" to czy da sie z tym zwalczyc jakims kremem czy czym? czy juz to jak jest to musi byc;/

Jak wygląda kurzajka stare 08-12-2009, 23:14   #8
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - kurzajka

wiesz co ja mam okolo 5 kurzajek na jednej ręce kupiłem wartner no dałem za niego ok.70zl ale ci powiem ze pani w apteka bardzo ale to bardzo chwaliła i pomaga i powiem ci ze użyłem tego bolą te Kuzaje jak nie wiem ale czuć ze coś się z nimi dzieje stosowałem inne preparaty i nic nie pomagało a to myślę ze oki będzie kup sobie

Jak wygląda kurzajka stare 08-20-2009, 15:32   #9
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Kurzajki

Używałam preparatu wartnera kilkakrotnie i nie pomógł, pytałam też o efekty osobę która wcześniej zastosowała ten produkt i ona również nie usunęła tym sposobem kurzajek. Bardzo skutecznie działa natomiast tani płyn ABE - mi pomógł. Polecam, można go dostać w aptece, teroetycznie jest na odciski, ale praktycznie ma składniki działające na kurzajki.

Jak wygląda kurzajka stare 08-20-2009, 22:45   #10
Nie zarejestrowany
Guest

ja wypalam kurzajki domowym spsobeem.
trzeba obraac skorke cytrynyy i pokroic na kawalkii takie zeby byly wielkosci kurzajki . Dac do szklankii czy tam jakiegos pojemnika i zalac octem. Musi postac z 5 dni a poznieej nalozyc na kurzajke i przykleic plastreem.Tak ze 4 razy po 3 godziny i kurzajki nie maa i w dodatku to nic nie boli. Wypalalam tak juz 2 razy i zeszloo.

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
wygląda, kurzajka

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum