|
|
|
|
#3 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
też mam właśnie kurzajkę na ręce i nie wygląda ona za ciekawie, muszę iść chyba do lekarza z tym, a jakie mogą być zagrożenia tej kurzajki?? boje sie ze bedzie musiala byc usunieta operacyjnie, ma ktos jakies doswiadczenie w tym temacie?
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Wypowiedzi: 956
|
Same w sobie te brodawki nie powodują powikłań natomiast ich zdrapywanie może prowadzić do zakażenia i przeniesienia ich na inne części ciała. A co do usuwania to wymraża się je. Idź do lekarza on Ci powie co i jak ale nie ma się czym stresować.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Witam. Kilka dni temu zauważyłam na spodzie dłoni maleńką krostkę (właściwie coś takiego jak pęcherzyk)-ma czerwoną otoczkę, ale jest żółtawa i ma czarny czubek-czy to jest kurzajka? Nigdy tego nie miałam, a we wszystkich dostępnych mi publikacjach nie ma ilustracji lub pokazane są właśnie takie jak tutaj. Dodam, że to jest bolesne.Proszę o odpowiedź.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
wiesz co ja mam okolo 5 kurzajek na jednej ręce kupiłem wartner no dałem za niego ok.70zl ale ci powiem ze pani w apteka bardzo ale to bardzo chwaliła i pomaga i powiem ci ze użyłem tego bolą te Kuzaje jak nie wiem ale czuć ze coś się z nimi dzieje stosowałem inne preparaty i nic nie pomagało a to myślę ze oki będzie kup sobie
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Używałam preparatu wartnera kilkakrotnie i nie pomógł, pytałam też o efekty osobę która wcześniej zastosowała ten produkt i ona również nie usunęła tym sposobem kurzajek. Bardzo skutecznie działa natomiast tani płyn ABE - mi pomógł. Polecam, można go dostać w aptece, teroetycznie jest na odciski, ale praktycznie ma składniki działające na kurzajki.
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
ja wypalam kurzajki domowym spsobeem.
trzeba obraac skorke cytrynyy i pokroic na kawalkii takie zeby byly wielkosci kurzajki . Dac do szklankii czy tam jakiegos pojemnika i zalac octem. Musi postac z 5 dni a poznieej nalozyc na kurzajke i przykleic plastreem.Tak ze 4 razy po 3 godziny i kurzajki nie maa i w dodatku to nic nie boli. Wypalalam tak juz 2 razy i zeszloo. |
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| wygląda, kurzajka |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|