|
|
|
|
#2 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
ciezko "wytlumaczyc" jak sie robi gwiazde bez pokazywania kiedy robgisz gwiazde musisz byc szybka i zdecydowana. ja robie maly rozbieg, ręce wysoko do góry i zdecydowanie na prostych sztywnych rękach (musisz uwazac zeby od momentu schylania sie do ziemi az do powstania nie zgiac ręki w łokciu) najpierw lewa reka za nią prawa (staraj sie mocno pewnie i plasko stawiac dlonie na ziemi) w momencie schylania sie lewa ręka podnosisz prawa noge; to samo druga strona gdy prawa reka jest juz prawie przy ziemi to ciagniesz do gory lewa noge. laduj na prostych nogach. Mysle ze przy robieniu tego cwiczenia najwazniejsze jest zdecydowanie i sztywne mocne cialo
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Hey, dzieki mam nadzieje ze po twojej radzie uda mi sie zrobic gwiazde. Jestem wysportowana, trenuje 4 razy w tydoniu chodzd na gimnastyke artystyczna itd ale mam duze trudnosci ze zrobieniem gwiazdy....chyba przez to ze sie boje. Robie szpagaty moski itd ale gwiazda??? Nie wie co jest grane.
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Wypowiedzi: 433
|
niech Ci ktoś pokaże kto już ją potrafi, bo ciężko wytłumaczyc przez internet, ja np gwiazde zrobilem odrazu, bez cwiczeń;p ale to już tak bywa
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja prubuje cos tam jest ale po 1 ja sie boje ze sie przewruce kolerzanka pokazywala ale no nie moge zrobic kurcze wezcie przyslijcie filmik ktory nauczy robic tak samo z szpagatem pomurzcie i przyslijcie filmik POZDRAWIAM ! MAM NADZIEJE ZE PRZYSLECIE ! :)
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 25
|
Podzielam zdanie poprzedników ciężko jest wytłumaczyć, jak zrobić gwiazdę przez internet. Najlepiej jeśli ktoś by ci pokazał na żywo. Podobno nauczyć się zrobić gwiazdę to nie jest jakiś straszny problem. Albo po prostu spróbuj sam metodą prób i błędów.
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| zrobić, gwiazdę |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|