|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 3
|
Ostatnimi czasy bardzo się zapuściłem kompletnie poddałem się imprezom jak to przez wakacje bywa i sporo przytyłem, mam 180 cm i 95 kg. Co polecicie żeby spalić tłuszcz który zgromadził się na brzuchu ?
|
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 2
|
Baran2 nie pisz głupot jeśli się nie znasz, 6 weidera to ćwiczenia służące do rzeźbienia brzucha nie spalania tkanki tłuszczowej.
Ja polecam od siebie jakąś dietę którą sobie znajdziesz w dziale odżywianie i przedewszystkim dużo biegów i różnych aerobów. Pozdrawiam |
|
[ offline ]
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 5
|
slyszalam ostatnio ze swietna sprawa na brzuch sa wieczorne cwiczenia na specjalnych laweczkach: http://mmo.pl/laweczka-do-brzuszkow-84623-p-1734.html
wieczorem bierzesz litr wody, popijasz ile sie da robisz brzuszki, jakis lekki owocik i do spania, a po paru tygodniach brzuszek piwny znika ;), polecam! |
|
[ offline ]
|
|
|
#8 |
|
Moderator
Wypowiedzi: 433
|
do zrzucenia brzuszka nie sa potrzebne jakies specjalne sprzęty ;) wystarczy para butów i chęci. Biegac, biegac to jest podstawa.. dziennie, zwiększając co jakiś czas długośc biegu, następnie mozna dla lepszych efektów zastosowac jakies cwiczenia na brzuch typu abs,a6w lub same brzuszki.
|
|
|
#10 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
witam ;)
hmm jak w temacie chciałbym zrzucić brzuch. ;) ogólnie to już ćwicze ale chciałbym sie dowiedzieć co wy polecacie. ;) zawsze wieczorem robię brzuszki i biegałem ale przez ost 1tydz nie mogłem bo miałem kontuzje kostki ;/ mam 200cm/95kg ;) z góry dziękuję ;) |
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| zrzucić, brzuch |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|