Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Odżywianie

[ Wyślij odpowiedź ]

Kebab kalorie

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Kebab kalorie stare 11-17-2008, 12:59   #1
grymas
Junior Member

Wypowiedzi: 4
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Kebab kalorie

Siema, tak się zastanawiam, jadam bardzo często duże kebaby, głownie z tego powodu że rzadko jestem w domu w ciągu dnia, zawsze jest coś co mi nie pozwala na zjedzenie normalnego posiłku, czy tam obiadu w domu..
No i tak myśle, ze pewnie to sporo kalorii ma, tym bardziej jak się jada prawie codziennie.
Może wie ktoś ile taki kebab moze mieć kalorii? a poza tym to jest nawet dobre, ale jakoś ciągłe jedzenie tego jakoś nie speclanie mnie zadawala ;)

[ offline ]

Kebab kalorie stare 01-17-2009, 19:07   #2
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

hej, sama sie zastanawialam ile tez te pyszne kebaby moga miec kalori. Niestety na polskich stronach nie ma informacji, tylko przypuszczenia. Natomiast na niemickich stronach znalazlam odpowiedz. Przecietny kebab ma (350g) posiada okolo 665 kc. Wiec nie jest tak zle. Oczywiscie kebab kebabowi nie rowny.l

Kebab kalorie stare 01-29-2009, 11:37   #3
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

moim zdaniem o wiele wiecej, policz sobie ile ma ogromna buła z białego pieczywa, + sos z majonezu(czy ze smietany czy czegos innego jeszcze). no i nie mowiac ze taki kebab wazy z 0,4kg to razem bedzie ok 3000kcal po mojemu

[Wyślij odpowiedź]

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum