Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Uroda

[ Wyślij odpowiedź ]

Kolczyki w języku

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Kolczyki w języku stare 11-17-2008, 15:04   #1
regulate
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Kolczyki w języku

Czy ktoś z Was próbował sobie zrobić dwa kolczyki w języku ? Czy jest to bezpieczne ?

Wiem że można sobie zrobić jeden kolczyk ale ja bym odrazu chciała dwa kolczyki aby później nie było bólu związanego z robieniem tego.

[ offline ]

Kolczyki w języku stare 07-15-2009, 06:27   #2
gwoozdziu
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Może się komuś przyda...
Wczoraj kazałem zrobić sobie dwie dziury (po bokach). Czy bezpieczne? Raczej tak, raczej bo w jednym salonie nie chcieli mi tego zrobić, bo się bali, że trafią w jakieś tętnice. Ale to tylko w jednym.
Jeśli chodzi o ból, to pierwsza dziurka jakby się można było spodziewać bezbolesna, ale druga.... myślałem, że umrę. Nie wiem czemu bolało, podobno nie powinno. Może dlatego, że język już zaczął reagować na pierwszą dziurkę i się 'odgryzł' na drugiej. Od razu po zabiegu mogłem prawie normalnie mówić, czasem jakieś seplenienie wychodziło, ale jak się skupiłem, to potrafiłem normalnie powiedzieć ;), ale nie da się ukryć głos się zmienia.
Dzisiaj rano budzę się oczywiście obolały i spuchnięty, ale kostki lodu bardzo pomagają, a mam pół zamrażarki zapasu. Dobry pomysł jest przed zabiegiem najeść się na cały tydzień :D, chyba, że ktoś przeżyje na soczku przez słomkę...
Frajda wielka - polecam.

Kolczyki w języku stare 04-07-2010, 08:20   #3
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Hmmm , A wiec .
Trzy lata temu zrobilam sobie piuerwszy moj kolczyk w jezyku ...
facet ktory mi go robil ( w salonie) trafil niefortunnie na jakas zylke , ( nic powaznego sie niestalo tylko bardzo leciala mi krew , doslownie nieustannie ) .
pierwsze dwa tygodnie byly straszne .. strasznie mnie bolał itd ..
ale pozniej wszystko wracalo do normy .. na poczatku niemoglam jesc kwasnych rzeczy a ni nabiału ..
Ale pozniej bylo ok , po roku czasu chcialam zrobic sobie kolejnego ... drugiego ( jeden za drugim ) .
Ale niestety.. zrezygnowalam ..
pomimo tego ze byl to moj wymarzony kolczyk .
Wczoraj pod woch latach .. zrobilam sobie drugiego ..
\ zrobila mi go kolezanka .. i lepiej go zrobila niz koles w studju ..
nic niekrwawilo ani nic ..
bylo w szystko ok ..
i jest , pomijajac opuchlizne ..
trzeba pamietac o tym ze ejsli ma sie juz jednego kolczyka , to trzeba zdjac go i zalozyc dlugiego ..
bo jest puchnie .
Na poczatku jest dziwnie .. ale pozniej da sie przyzwyczajic ..
no i oczywiscie seplenienie jest dwukrotnie wieksze niz po jednym kolczyku ..
A opuchlizna schodzi od tygodnia do dwoch i pozniej ma sie normalny jezyk

pattji .

[Wyślij odpowiedź]

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum