Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Uroda

[ Wyślij odpowiedź ]

Leki na trądzik

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Leki na trądzik stare 10-03-2008, 10:41   #1
linalina
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Jakie są najlepsze leki na trądzik ? Najlepiej jakby te leki były bez recepty ponieważ nie chcę chodzi po lekarzach z tak błachym problemem jakim jest trądzik.

[ offline ]

Leki na trądzik stare 10-13-2008, 07:48   #2
Pola
Junior Member

Wypowiedzi: 3

<div class='quotetop'>CYTAT(linalina @ Oct 3 2008, 11:47) [snapback]102826[/snapback]</div>
Cytat:
Jakie są najlepsze leki na trądzik ? Najlepiej jakby te leki były bez recepty ponieważ nie chcę chodzi po lekarzach z tak błachym problemem jakim jest trądzik.[/b]
Skoro uważasz, że to błahy problem to znaczy, że masz szczęście, i tak naprawdę to nie masz tradziku.
Ja tez nie miałam na twarzy masakry, ale zawsze coś mi tam wyskakiwało i cera nie była idealna.
Kiedyś w aptece kupiłam Acne Derm bo właśnie jest bez recepty i kosztował 17 złotych. Pasowało mi to bardzo. A jak zaczął działać ..to teraz się z nim nie rozstaję.
Jak chcesz coś więcej o nim wiedzieć to poczytaj na www.acnederm.pl.
Dla mnie to rewelacja :D

[ offline ]

Leki na trądzik stare 10-13-2008, 15:04   #3
Mila
Member

Wypowiedzi: 75

Benzacne kupisz w prawie każdej aptece bez recepty. Do tego seria kosmetyków Nivea Young albo Cleanandclear :) Jeśli to coś poważniejszego to skontaktuj się z dermatologiem. Zresztą wydaje mi się że najkorzystniejsze będzie to jeśli skontaktujesz się z dermatologiem i on dobierze Ci odpowiednie kosmetyki do Twojego rodzaju cery.

[ offline ]

Leki na trądzik stare 10-14-2008, 11:13   #4
Marika666
Senior Member

Wypowiedzi: 108

Dobrze by było gdybyś poszedł do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy i po kilku dniach od razu zauważysz różnicę. Uważaj na niektóre maści itp. bo czasem mogą pogorszyć Twoją sytuację.

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
leki, trądzik

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum