|
|
|
|||||||
Licencja pracownika ochrony |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#3 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Nie ładuj się w to.Wiem co mówie pracuje w tym już 8lat i cały czas pluje sobie w twarz, dlaczego nie zrobiłem jakiegoś kursu na wózki widłowe :) lepiej na tym bym wyszedł.Po 1. Pracujesz najcześciej we wszystkie dni czyli jak Ci wypadnie niedziela świeta to pracujesz czy sylwester.2.Żeby cokolwiek zarobić musisz ciągle brać nadgodziny u mnie pracują po 400 godzin żeby zarobić jakieś normalne życie około 2,5 tys,a pamiętaj że nie wszedzie możesz wziąść dodatki.3.Po tej pracy jak chcesz znalzć inna pracę nie związana z ochrona jest bardzo ciężko, bo tak naprawde nic nie umiesz, dlatego też nie chcą przyjmować pracodawcy.4.Ta praca jest dla emerytów i inwalidów najczęsciej to ich pracodawcy potrzebują i chcą ich przyjmować, dlaczego? Dlatego że mniej za takich ludzi płacą i mają jeszcze rózne zniżki od państwa.Następny powód to taki że im płacą mniej o jakieś 2 czy 3 zł czasami nawet mniej, na godzinę.Nie wierzysz? To weż gazetę i poszukaj ofert kogo oni szukają. Nie bierz się za to bo będziesz żałował, jak chesz pracować i zobaczyć jak to jest to zgłoś się bez licencji też Cię przyjmą bo teraz wszyscy odchodzą bo ile to można.Ja sam też już mam dosyć i będę próbował w innych formacjach.Życzę powodzenia byle nie w ochronie.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
o licencje nie jest łatwo,najpierw kurs i masa wiedzy ido przyswojenia potem nie łatwy egzamin państwowy NO i praca z licencją gwarantowana w Specjalnych Uzbrojonych Formacjach Ochrony czyli jako pracownik ochrony fizycznej .Teraz jak się dobrze zakrecisz to znajdziesz etat za 1200-1500 a nawet wiecej + nadgodziny lub zlecenia na iprezy.A emerytów już nie biorą bo nie przejdą badań lek.
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
mają racje naprawdę norma ochroniarska to minimum 240 h!!!!!!!!!!! wtedy jesteś w miare opłacalny dla firmy. kurs kosztuje około 1600zł badania 350zł no i wydanie licencji ponad 300zł i nie licz na to że za pierwszym podejściem zdasz. np w Olsztynie zdaje około 10% moze nawet nie,wiem bo sam zdawałem tam.pozdr
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| licencja, pracownika, ochrony |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|