Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Po treningu > Szatnia

[ Wyślij odpowiedź ]

Licencja pracownika ochrony

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Licencja pracownika ochrony stare 10-10-2008, 11:31   #1
farek
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Witam mam takie pytanie czy ciężko jest zdobyć coś takiego jak licencja pracownika ochrony ? Właśnie skończyłem szkołe średnią i chciałbym gdzieś zacząć pracować pomyślałem o ochronie.

[ offline ]

Licencja pracownika ochrony stare 03-26-2009, 19:20   #2
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Cytat:
Napisał farek Zobacz post
Witam mam takie pytanie czy ciężko jest zdobyć coś takiego jak licencja pracownika ochrony ? Właśnie skończyłem szkołe średnią i chciałbym gdzieś zacząć pracować pomyślałem o ochronie.
czy można posiadać licencje i pracować z bronią

Licencja pracownika ochrony stare 06-22-2009, 12:29   #3
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - ochrona

Nie ładuj się w to.Wiem co mówie pracuje w tym już 8lat i cały czas pluje sobie w twarz, dlaczego nie zrobiłem jakiegoś kursu na wózki widłowe :) lepiej na tym bym wyszedł.Po 1. Pracujesz najcześciej we wszystkie dni czyli jak Ci wypadnie niedziela świeta to pracujesz czy sylwester.2.Żeby cokolwiek zarobić musisz ciągle brać nadgodziny u mnie pracują po 400 godzin żeby zarobić jakieś normalne życie około 2,5 tys,a pamiętaj że nie wszedzie możesz wziąść dodatki.3.Po tej pracy jak chcesz znalzć inna pracę nie związana z ochrona jest bardzo ciężko, bo tak naprawde nic nie umiesz, dlatego też nie chcą przyjmować pracodawcy.4.Ta praca jest dla emerytów i inwalidów najczęsciej to ich pracodawcy potrzebują i chcą ich przyjmować, dlaczego? Dlatego że mniej za takich ludzi płacą i mają jeszcze rózne zniżki od państwa.Następny powód to taki że im płacą mniej o jakieś 2 czy 3 zł czasami nawet mniej, na godzinę.Nie wierzysz? To weż gazetę i poszukaj ofert kogo oni szukają. Nie bierz się za to bo będziesz żałował, jak chesz pracować i zobaczyć jak to jest to zgłoś się bez licencji też Cię przyjmą bo teraz wszyscy odchodzą bo ile to można.Ja sam też już mam dosyć i będę próbował w innych formacjach.Życzę powodzenia byle nie w ochronie.

Licencja pracownika ochrony stare 10-08-2009, 13:16   #4
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - praca w SUFO

o licencje nie jest łatwo,najpierw kurs i masa wiedzy ido przyswojenia potem nie łatwy egzamin państwowy NO i praca z licencją gwarantowana w Specjalnych Uzbrojonych Formacjach Ochrony czyli jako pracownik ochrony fizycznej .Teraz jak się dobrze zakrecisz to znajdziesz etat za 1200-1500 a nawet wiecej + nadgodziny lub zlecenia na iprezy.A emerytów już nie biorą bo nie przejdą badań lek.

Licencja pracownika ochrony stare 02-05-2010, 08:51   #5
Unregistered
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - fhsf

mają racje naprawdę norma ochroniarska to minimum 240 h!!!!!!!!!!! wtedy jesteś w miare opłacalny dla firmy. kurs kosztuje około 1600zł badania 350zł no i wydanie licencji ponad 300zł i nie licz na to że za pierwszym podejściem zdasz. np w Olsztynie zdaje około 10% moze nawet nie,wiem bo sam zdawałem tam.pozdr

Licencja pracownika ochrony stare 03-12-2010, 19:14   #6
Unregistered
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - 1

nie no teraz juz zdaje około 20% a wporywach nawet troche wiecej :) sam dzisiaj zakonczyłem egzamy i do przodu a startowałaem pierwszy raz. Jak napisał ktos wyżej 240 godzin to jest norma i srednio 8-9 ziko na godzine, czyli tragedi niema

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
licencja, pracownika, ochrony

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum