Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Po treningu > Nauka i Multimedia

[ Wyślij odpowiedź ]

Mam talent

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Mam talent stare 10-14-2008, 21:31   #1
Lugano
Junior Member

Wypowiedzi: 4
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Siema oglądacie program Mam Talent ? Dla mnie jest to jeden z najlepszych programów w TV od czasów pierwszego Idola który także był fenomenem w Polskiej TV. Szczególnie w "Mam talent" podoba mi się to grają tam prawdziwi ludzie a nie "Gwiazdy" jak to przyszła na nich moda :/ Moim ulubieńcem w Mam Talent jest ten młody chłopak który ma pseudonim "Matrix" nie wiem jak dokładnie się nazywa, ale dobrze że wygryzł tego Kamila który tańczył elektro i się wszystkim przechwalał, zadufany w sobie strasznie był. Wpisujcie swoich faworytów do wygranej w "Mam talent" ! :)
Pozdrawiam

[ offline ]

Mam talent stare 10-15-2008, 13:24   #2
Rzedzian
Senior Member

Wypowiedzi: 209

Ja nie przepadam za tym programem Chylińska przy co drugiej osobie płaczę i mówi o tym jak to się wzruszyła jego geniuszem, a Wojewódzki powtarza się z żartami z Idola, a Zosia Foremniak to nie wiem w ogóle co tam robi :D
ale nie mówię obejrzałem parę odcinków i czasem są utalentowane osoby które mogą coś osiągnąć :)

Mam talent stare 11-01-2008, 08:43   #3
madziUnIa
Junior Member

Wypowiedzi: 12

Oglądam co sobote :P Fakt Wojewódzki chyba się już wypalił, bo jakoś nie błyszczy tak jak kiedyś. Ogólnie program odbieram bardzo pozytywnie, tylko wydaje mi się jeśli dzieci mogą w takim programie wygrać to troszke się mija z celem, żeby się pokazać to jestem jak najbardziej na tak, pokazać swój talent. No ale zobaczymy, kto wygra ten program :) :D

Oglądajcie
Sobota 20:35 :D:D

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
talent

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

Zapasy Oczyszczanie jelit myolastan Zrosty Biotatuaż Zdjęcia z ukrycia Namierzanie telefonu Paradoks kata Cennik leków Allmax Glutamina - 400 g