|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 4
|
Siema oglądacie program Mam Talent ? Dla mnie jest to jeden z najlepszych programów w TV od czasów pierwszego Idola który także był fenomenem w Polskiej TV. Szczególnie w "Mam talent" podoba mi się to grają tam prawdziwi ludzie a nie "Gwiazdy" jak to przyszła na nich moda :/ Moim ulubieńcem w Mam Talent jest ten młody chłopak który ma pseudonim "Matrix" nie wiem jak dokładnie się nazywa, ale dobrze że wygryzł tego Kamila który tańczył elektro i się wszystkim przechwalał, zadufany w sobie strasznie był. Wpisujcie swoich faworytów do wygranej w "Mam talent" ! :)
Pozdrawiam |
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
Wypowiedzi: 209
|
Ja nie przepadam za tym programem Chylińska przy co drugiej osobie płaczę i mówi o tym jak to się wzruszyła jego geniuszem, a Wojewódzki powtarza się z żartami z Idola, a Zosia Foremniak to nie wiem w ogóle co tam robi :D
ale nie mówię obejrzałem parę odcinków i czasem są utalentowane osoby które mogą coś osiągnąć :)
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 12
|
Oglądam co sobote :P Fakt Wojewódzki chyba się już wypalił, bo jakoś nie błyszczy tak jak kiedyś. Ogólnie program odbieram bardzo pozytywnie, tylko wydaje mi się jeśli dzieci mogą w takim programie wygrać to troszke się mija z celem, żeby się pokazać to jestem jak najbardziej na tak, pokazać swój talent. No ale zobaczymy, kto wygra ten program :) :D
Oglądajcie Sobota 20:35 :D:D |
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| talent |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|