|
|||||||
manager piłkarski online |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 9
|
Siemka
Poszukuję jakiejś ciekawej gry manager piłkarski online. Słyszałem o różnych takich grach gdzie możemy zmierzać się z pozostałymi graczami w sieci. Najbardziej by mi zależało na grze która dopiero startuje. |
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Ja znam i polecam jeszcze:
www.footballarena.org www.game.goalunited.org www.interia.hattick.org Co do Sokkera to zgadzam sie.Jest obecnie najlepszy |
|
|
#4 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Ja znalazłęm nowego polskiego dopiero rusza ale początki są cięzkie ale super gra daje z linkiem referencyjnym proszę klikać dziękuje z góry!
http://90minut.org/index.php?str=rej...polecanego=525 Mój tema to Fc MASKOTKI! :) Ostatnio edytowane przez Bartosik ; 02-17-2009 o 00:41. |
|
[ offline ]
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
nie polecam 90minut!!!!!
gra pelna bledow.kolesie pazerni na kase.wszelkie zglaszane bledy sa odbierane jako atak na tworcow i stwierdzenie"jak sie nie podoba to wypier..."jest ich mottem.organizowane konkursy to jeden wielki szwindel.jesli chcecie zmarnowac swoj czas i sie troche powkurzac to zapraszam-hehehehe :( ciekawe sa hattrick,managerzone,goalunited,dugout,trophy manager,freekick |
|
|
#6 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 2
|
Polecam Trophy Manager bardzo fajna gierka podaje link do rejestracji www.trophymanager.com/index.php?ref=566221.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
A ja zapraszam na mojego managera! www.manager2009.dbv.pl ! :) po rejestrajci uzyskasz pełen obraz :)
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
http://www.footballonline.aaf.pl/news.php najlepszy menadzer pilkarski
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |