Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Odżywianie

[ Wyślij odpowiedź ]

masa mięsniowa

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
masa mięsniowa stare 05-19-2010, 20:51   #1
turekX
Junior Member

Wypowiedzi: 6
test3 Domyślnie [ cytuj ] - masa mięsniowa

Cześć jestem nowy na forum i troche zielony (niezbyt wiem do jakiego działu to wstawić) ale ok.
mam 13 lat i jestem strasznie chudy. no właśnie ale chce alby przybrać masy mięśniowej nie tłuszczu.
Ostatnimi czasy jem dużo jajek by słyszałem ze to najszybciej wchłaniane białko. 3 razy w tygodniu chodzę na siłownie, czasami na basen, a oprócz tego codziennie trening w domu. najbardziej zalezy mi na 6 paku i bicepsie, chociaż i tak najwięcej trenuje klatkę piersiową. Szczegółowe dane:
Wzrost 160cm
Waga 46kg
Z góry dzieki za każda udzieloną pomoc. Pozdr.

[ offline ]

masa mięsniowa stare 05-20-2010, 21:10   #2
zexionek
Junior Member

Wypowiedzi: 4
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Nie przesadzaj z jajkami to wpływa negatywnie na narządy męskie.
Jedz dużo mącznych rzeczy typu makaron naleśniki itp
Łatwo zrobisz kratkę na brzuchu, bo tajemnica jest w tym że trzeba wyeliminować tłuszcz potem z górki (ty tą najtrudniejszą fazę masz już za sobą)
Napisz mi dokładniej ile chodzisz na siłownie i co dokładnie robisz to samo tyczy się tych treningów w domu to spróbuję Ci bardziej pomóc.

[ offline ]

masa mięsniowa stare 05-22-2010, 08:15   #3
turekX
Junior Member

Wypowiedzi: 6
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

>>> W domu- nie mam specjalnie nic do roboty mam bokser i rowerek... na rowerku rozgrzewka, pompki, brzuszki, trochę wale w bokser, powtarzam te czynności 3 razy, coraz bardziej zaawansowanie, np. najpierw zwykle pompki potem na pięściach a na koniec próbuje z wybiciem. ćwiczę przed kolacją.

>>>Na siłowni- Rozgrzewka na skakance, potem na brzuch, satanga, niedługo zaczynam martwy ciąg, i hantle (ale chyba zrezygnuje bo niedługo kupuje od kolegi). na siłkę chodzę 2/3 razy w tygodniu. także przed kolacją.

>>>Rozgrzewka- Rozgrzewka moja zajmuje mi jedną-piątą całego tereningu

>>>Jajka - Ja jem jajka surowe bo zainspirował mi Rocky balboa (cz1)
Z góry dzięki za odpowiec

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum