|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 6
|
Cześć jestem nowy na forum i troche zielony (niezbyt wiem do jakiego działu to wstawić) ale ok.
mam 13 lat i jestem strasznie chudy. no właśnie ale chce alby przybrać masy mięśniowej nie tłuszczu. Ostatnimi czasy jem dużo jajek by słyszałem ze to najszybciej wchłaniane białko. 3 razy w tygodniu chodzę na siłownie, czasami na basen, a oprócz tego codziennie trening w domu. najbardziej zalezy mi na 6 paku i bicepsie, chociaż i tak najwięcej trenuje klatkę piersiową. Szczegółowe dane: Wzrost 160cm Waga 46kg Z góry dzieki za każda udzieloną pomoc. Pozdr. |
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 4
|
Nie przesadzaj z jajkami to wpływa negatywnie na narządy męskie.
Jedz dużo mącznych rzeczy typu makaron naleśniki itp Łatwo zrobisz kratkę na brzuchu, bo tajemnica jest w tym że trzeba wyeliminować tłuszcz potem z górki (ty tą najtrudniejszą fazę masz już za sobą) Napisz mi dokładniej ile chodzisz na siłownie i co dokładnie robisz to samo tyczy się tych treningów w domu to spróbuję Ci bardziej pomóc. |
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 6
|
>>> W domu- nie mam specjalnie nic do roboty mam bokser i rowerek... na rowerku rozgrzewka, pompki, brzuszki, trochę wale w bokser, powtarzam te czynności 3 razy, coraz bardziej zaawansowanie, np. najpierw zwykle pompki potem na pięściach a na koniec próbuje z wybiciem. ćwiczę przed kolacją.
>>>Na siłowni- Rozgrzewka na skakance, potem na brzuch, satanga, niedługo zaczynam martwy ciąg, i hantle (ale chyba zrezygnuje bo niedługo kupuje od kolegi). na siłkę chodzę 2/3 razy w tygodniu. także przed kolacją. >>>Rozgrzewka- Rozgrzewka moja zajmuje mi jedną-piątą całego tereningu >>>Jajka - Ja jem jajka surowe bo zainspirował mi Rocky balboa (cz1) Z góry dzięki za odpowiec |
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|