Wróć   Odżywki, kulturystyka, sport, zdrowie, uroda, diety - BodyBuild.pl > Pozostałe dyscypliny > Piłka nożna

[ Wyślij odpowiedź ]

Mateusz Borek

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Mateusz Borek stare 09-07-2008, 21:29   #1
WoSa
Junior Member

Wypowiedzi: 14
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Jednym z Polskich komentatorów sportowych o którym chce napisać tu to Mateusz Borek. Urodził sie w Dębicy. Pracuje w Eurosporcie i w Polsacie Sport. Oprócz komentowania meczów(ligi mistrzów i meczów mistrzostw świata), także prowadził programy publicystyczne. Posiada w swoich zasobach zawodowych trzy Piłkarskie Oscary. Niżej zamieszczam zdjęcia:

[ offline ]

Mateusz Borek stare 09-07-2008, 21:29   #2
Gargus
Junior Member

Wypowiedzi: 2

lubie go... jeden z najlepszych polskich komentatorów
[ offline ]

Mateusz Borek stare 09-07-2008, 21:29   #3
Mroziu
Junior Member

Wypowiedzi: 9

Jak dla mnie nic szczegolnego, jest o wiele wiecej i to lepszych komentatorów niż on, ale każdy może na ten temat mieć różne zdanie. Nie jest zły, ale jakoś specjalnie nie podoba mi się jak komentator
[ offline ]

Mateusz Borek stare 09-07-2008, 21:29   #4
witalla
Junior Member

Wypowiedzi: 22

Świetny komentator!! może niewiele słucham o sporcie, ale kilka razy trafiłam na to jak on komentował i naprawdę jestem pod wrażeniem do tego przystojny też jest heheh
[ offline ]

Mateusz Borek stare 09-07-2008, 21:29   #5
Gluee
Junior Member

Wypowiedzi: 12

Witalla nie napalaj się tak, bo ma żone, a nawet dziecko ja go chyba widziałem raz w tv, na polsacie z tego co pamiętam jak coś o sporcie mówił, wiec wiele nie wiem na jego temat..
[ offline ]

Mateusz Borek stare 10-25-2009, 19:40   #6
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a

zgadzam się,Mateusz jest przystojny i co z tego,że ma żonę?tzn,że już nie można napisać jak wygląda?!na miejscu Jego żony bym się cieszyła,że ma taką,a nie inną opinię:)

Mateusz Borek stare 02-05-2010, 14:26   #7
6opak
Member

Wypowiedzi: 43

Nie jestem jego największym fanem. Zdaje się być sympatyczny, ale po jakimś czasie słuchania tego samego komentatora, można się trochę zmęczyć jego stylem. Polsat powinien mieć ze 2-3 takie komentatorskie gwiazdy.
[ offline ]

Mateusz Borek stare 06-30-2010, 02:45   #8
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a

Post usunięty przez moderatora

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
mateusz, borek

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

żółty język Sędzie piłkarski Wągry – problem Dieta orkiszowa marihuana we krwi zasady gry w tenisa ziemnego Najlepsze perfumy męskie nurkowanie na bezdechu Kolczyk do brwi Tanie odżywki