Wróć   Odżywki, kulturystyka, sport, zdrowie, uroda, diety - BodyBuild.pl > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Odżywianie

[ Wyślij odpowiedź ]

Meridia nie działa

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Meridia nie działa stare 02-19-2009, 19:25   #1
KiTka
Junior Member

Wypowiedzi: 5
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Meridia nie działa

Witajcie, biorę od dwóch tygodni meridia, miała niby hamować apetyt i ułatwić odchudzanie, a ja żadnych efektów niestety nie widze. Nie wiem czy to tylko tak na mnie działa, czy może ktoś też tak ma? od czego to zależy, czemu mi to nie pomaga?
[ offline ]

Meridia nie działa stare 03-04-2009, 22:35   #2
Gęś
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - meridia a hamowanie apetytu

Hej, ja też zaczęłam walkę z nadwagą, przyjmuję meridię 10 3 dzień - niestety wciąz mam niezły apetyt :) poza tym to wszystko w porządku, dobrze się czuję, jedynie po zarzyciu tabletki, upływie jakiś 2-3 godzin mam dziwne uczucia gorąca i troszkę bardziej się pocę. Wybiorę to jedno opakowanie tabletek, jeśli jednak uznam, że nie wpływaja znacząca na ubytek wagi to przestaję sie faszerować i zabieram się za diete kapuscianą, na której nie raz już udało mi sie zrzucić kilogramy :>
Pozdrawiam wszystkich walczacych z tłuszczykiem :)

Meridia nie działa stare 05-21-2009, 13:47   #3
eskarina
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Kapusciana ?

Czemu do niej wracasz, skoro jest taka dobra ?

Radze o tym poczytac, kapusta wyplukuje wode z organizmu, a nie tluszcz, dlatego zawsze po niej wraca sie do swojej poprzedniej wagi. ech, ludzie :|

Meridia nie działa stare 05-22-2009, 13:13   #4
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - meridia

Meridia działa!!! ja i moje koleżanki wszystkie brałyśmy i efekty były . W moim przypadku schudłam 6 kg. w ciągu miesiąc a brałam 15-tke. Tabletkę brałam ok. 12 i działała do 22 napewno a o tej godz. kładaam się spać. Nie czułam głodu.
Ale jak odstawaiłam to apaety wrócił. Po jakimś czasioe wzięłam 30-tke ale apetyt ten sam ale nie tyłam a jadłam słodycze!!!
ale POLECAMY!!!

[Wyślij odpowiedź]

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum