|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 5
|
Witajcie, biorę od dwóch tygodni meridia, miała niby hamować apetyt i ułatwić odchudzanie, a ja żadnych efektów niestety nie widze. Nie wiem czy to tylko tak na mnie działa, czy może ktoś też tak ma? od czego to zależy, czemu mi to nie pomaga?
|
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Hej, ja też zaczęłam walkę z nadwagą, przyjmuję meridię 10 3 dzień - niestety wciąz mam niezły apetyt :) poza tym to wszystko w porządku, dobrze się czuję, jedynie po zarzyciu tabletki, upływie jakiś 2-3 godzin mam dziwne uczucia gorąca i troszkę bardziej się pocę. Wybiorę to jedno opakowanie tabletek, jeśli jednak uznam, że nie wpływaja znacząca na ubytek wagi to przestaję sie faszerować i zabieram się za diete kapuscianą, na której nie raz już udało mi sie zrzucić kilogramy :>
Pozdrawiam wszystkich walczacych z tłuszczykiem :) |
|
|
#4 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Meridia działa!!! ja i moje koleżanki wszystkie brałyśmy i efekty były . W moim przypadku schudłam 6 kg. w ciągu miesiąc a brałam 15-tke. Tabletkę brałam ok. 12 i działała do 22 napewno a o tej godz. kładaam się spać. Nie czułam głodu.
Ale jak odstawaiłam to apaety wrócił. Po jakimś czasioe wzięłam 30-tke ale apetyt ten sam ale nie tyłam a jadłam słodycze!!! ale POLECAMY!!! |