|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 14
|
Hej. Od 2 miesięcy chodze na siłke i zastanawiam się nad zażywaniem jakiejś kreatyny, żeby jakies efekty było widac, chodzi mi najbardziej o mase. Jaka waszym zdaniem jest najlepsza kreatyna? :unsure:
|
|
[ offline ]
|
|
|
#5 |
|
Member
Wypowiedzi: 44
|
jeżeli chcesz uzyskac fachowa porade to napisz do jakiegos fachowca, ja czesto korzystam z darmowej porady na hellhound.pl - przynajmniej bedziesz mial mozliwosc dopasowania do Twoich preferencji, na forum mozemy Ci tylko podpoiedziec:)
|
|
[ offline ]
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 10
|
Panowie czy wy wiecie co wogóle piszecie jak możecie się nie udzielajcie. Głupoty gadacie że po prostu aż bania mała do autora tematu kredkę zaczniesz wcinać gdy dojdzie do stagnacji. Aha pewnie nie wiesz co to stagnacja w skrócie mówiąc siła przestaje iść i masa na +. Wtedy zazwyczaj po około 6 miechach a moze dlużej możesz spróbować Kreatyny. A co do znawców co mnie aż bania boli od ich wiedzy że nie ma czegoś takiego jak najlepsza kreatyna kreatyna to kreatyna rozróżniają się tylko stanem chemicznym np. mono,jabłczan,orotan,cytulina iinne. Panowie co sie znają mono mozna rozrużnić czystościa w postaci podanych przez mesh. Zazwyczaj wybiera się na ekonomiczniej wychodząca np. monohydrat kreatyny z olimpa bądź vitalmaxa.
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| najlepsza, kreatyna |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|