|
|
|
|||||||
Najlepsza odżywka do włosów |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#3 |
|
Senior Member
Wypowiedzi: 209
|
Garnier Fructis - sam używam, jest ok.
ale również można kupić jedwab w płynie, u fryzjera chyba można takie coś nabyć, to naprawdę bardzo pomaga. jednak jedwab w płynie to już wydatek trochę większy, oczywiście cena też zależy od firmy.
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
<div class='quotetop'>CYTAT(Rzedzian @ Oct 12 2008, 22:35) [snapback]103557[/snapback]</div>
Cytat:
|
|
|
[ offline ]
|
|
|
#5 |
|
Member
Wypowiedzi: 75
|
Zależy jaki efekt chcesz uzyskać :) Puszenie, miekkość , proste włosy, kręcone ... Ogólnie polecam firmę Joanna , Nivea i Garnier ,ewentualnie Sunsilk ;p A odżywki nie są drogie . Z Naturii ostatnio nabyłam za 6 zł . Co prawda za dużo jej nie ma ale zapach mnie skusił:) A z Joanny też mam tylko to już jest nieco droższa 15-20 zł.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 7
|
Koleżanka poleciła mi na allegro maskę do włosów Mask Hair firmy sleek line. najlepsza jaką kiedykolwiek miałam, a powiem, że używam odżywki za każdym razem, kiedy myję swą czuprynę.
podobno można ją kupić w salonach fryzjerskich, ale ja ich tam nigdzie nie widziałam sprawdźcie na allegro, najlepsza opcja z możliwych!!!!!! p.s. i nie reklamuję tu tego portalu! po prostu nie znajdziecie tej odżywki w sklepach |
|
[ offline ]
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 12
|
hmm... a ja uważam, iż godna polecenia są kosmetyki dave... super nawilżają włoski, a jeżeli chodzi o jedwab to jest troszkę tańsze rozwiązanie niż kupno ampułki u fryzjera która kosztuje w granicach 15-20zł... sama używam jedwabiste serum wygładzające z joanny (cena ok 27zł za 100ml) jest bardzo wydajne i działa identycznie jak jedwab w ampułkach...:P
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| najlepsza, odżywka, włosów |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|