Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Zdrowie

[ Wyślij odpowiedź ]

Nerwica serca

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Nerwica serca stare 09-07-2008, 21:29   #1
madziUnIa
Junior Member

Wypowiedzi: 12
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Witam wszystkich!

Ma ktoś może z was nerwice serca,lub czy spotkaliście się z czymś takim np. u kogoś bliskiego?chciałabym się dowiedzieć jak sobie z tym radzicie i jak to wszystko wygląda. Mam w bliskiej rodzinie taki przypadek i chciałabym się o tym dowiedzieć jak najwięcej.

[ offline ]

Nerwica serca stare 09-07-2008, 21:29   #2
Gabi
Junior Member

Wypowiedzi: 12

Witam. Mam nerwice serca od dwóch lat, tyle że miałam przerwe podczas ciąży i w miarę wszystko się uspokoiło. Po urodzeniu dziecka znowu to wróciło, znów praca, dodatkowe obowiązki, bo dziecko. Częste lęki z tym związane, naprawdę męczą. Ciągła bezsenność i strach, że objawy się nasilą. Zastanawiam się nad pójściem do psychologa, aby te lęki spowodowane tą chorobą zmniejszyc...

[ offline ]

Nerwica serca stare 09-07-2008, 21:29   #3
Ciastek
Junior Member

Wypowiedzi: 24

Również spotkałam się z tą chorobą w rodzinie. W dużej mierze jest to problem psychiczny, lęki i obawy przed tym, że wystąpi u osoby chorej na nerwice jakaś poważniejsza choroba itp. Duże znaczenie w tym wypadku mają nasi bliscy, osoby chore na nerwice serca powinny mieć oparcie i pomoc u nich. Zgadzam się z Gabi, zeby choć troche opanować te lęki i się uspokoić to najlepiej wybrać się do psychologa

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
nerwica, serca

« | Płaskostopie »
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum