|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 12
|
Witam wszystkich!
Ma ktoś może z was nerwice serca,lub czy spotkaliście się z czymś takim np. u kogoś bliskiego?chciałabym się dowiedzieć jak sobie z tym radzicie i jak to wszystko wygląda. Mam w bliskiej rodzinie taki przypadek i chciałabym się o tym dowiedzieć jak najwięcej. |
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 12
|
Witam. Mam nerwice serca od dwóch lat, tyle że miałam przerwe podczas ciąży i w miarę wszystko się uspokoiło. Po urodzeniu dziecka znowu to wróciło, znów praca, dodatkowe obowiązki, bo dziecko. Częste lęki z tym związane, naprawdę męczą. Ciągła bezsenność i strach, że objawy się nasilą. Zastanawiam się nad pójściem do psychologa, aby te lęki spowodowane tą chorobą zmniejszyc...
|
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 24
|
Również spotkałam się z tą chorobą w rodzinie. W dużej mierze jest to problem psychiczny, lęki i obawy przed tym, że wystąpi u osoby chorej na nerwice jakaś poważniejsza choroba itp. Duże znaczenie w tym wypadku mają nasi bliscy, osoby chore na nerwice serca powinny mieć oparcie i pomoc u nich. Zgadzam się z Gabi, zeby choć troche opanować te lęki i się uspokoić to najlepiej wybrać się do psychologa
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| nerwica, serca |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|