Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Zdrowie

[ Wyślij odpowiedź ]

Oczyszczenie wątroby

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Oczyszczenie wątroby stare 10-11-2008, 10:52   #1
spider
Junior Member

Wypowiedzi: 3
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

W jaki sposób można zrobić coś takiego jak oczyszczenie wątroby ? Czy trzeba udać się po ten zabieg do szpitala czy są jakieś domowe sposoby na oczyszczenie wątroby ?

[ offline ]

Oczyszczenie wątroby stare 10-13-2008, 13:35   #2
Gonzo
Moderator

Wypowiedzi: 956

Raczej odradzałbym samowolne zabawy z własnym organizmem, zwłaszcza z tak ważnym organem jak wątroba.

[ offline ]

Oczyszczenie wątroby stare 10-13-2008, 13:55   #3
spider
Junior Member

Gozno dzięki za odpowiedź, a nie wiesz może czy w szpitalu mogą zrobić coś takiego jak oczyszczenie wątroby ?

[ offline ]

Oczyszczenie wątroby stare 10-13-2008, 14:10   #4
Gonzo
Moderator

Wypowiedzi: 956

Nie wiem - ja osobiście nie spotkałem się z czymś takim. Przejdź się do lekarza pierwszego kontaktu i porozmawiaj z nim o tym. Być może nie ma wogóle ttakiej potrzeby.

[ offline ]

Oczyszczenie wątroby stare 10-13-2008, 14:15   #5
spider
Junior Member

OK skontaktuje się z lekarzem. Jeszcze raz dzięki za odpowiedź. Widzę że nareszcie na forum zjawiają się osoby które mają jakąś wiedzę, a nie tylko skierowują wszystkich do lekarza.
Pozdro

[ offline ]

Oczyszczenie wątroby stare 10-27-2009, 08:42   #6
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - wow

If you've been using Google's AdSense wedding invitations on your website you obviously feel the need to somehow generate wedding invitation even more traffic for your website,bridesmaid dresses which successively would translate to more AdSense clicksmouse clicks and a higher income.bridesmaids dresses But how do you achieve this?

Oczyszczenie wątroby stare 04-05-2011, 14:34   #7
Mankor
Guest

Wypowiedzi: n/a

Są diety na generalnie czyszczenie organizmu z toksyn itd., ale sprowadza się to do jedzenia baaardzo wąskiego wycinka z dotychczasowej diety, same warzywka i tylko wybrane, żadnego alko etc etc etc, do tego zielona herbatka itd. Długo by z tym. Ja jak po suplementacji miałem problemy delikatne z wątrobą to od czasu do czasu jak robię badania i się pogarszają to kupuję sobie np. hepatil, choć od siebie polecam raczej essentiale forte, parę tygodni i wyniki na następne miesiące w normie. Nie jest to droga kuracja, za essentiale ostatnio płaciłem u siebei w płockiej aptece za grosze jakieś 25zł i spokój. Naprawdę dobre te środki są, pomagają szybko regenerować nadwątloną wątrobę, a na nią powinniśmy uważać, szczególnie przy suplach.

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
oczyszczenie, wątroby

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum