Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Odżywki i Suplementy

[ Wyślij odpowiedź ]

Odżywki

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Odżywki stare 07-22-2009, 11:53   #1
strawberry
Junior Member

Wypowiedzi: 8
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Odżywki

Hej
Mam taka sprawę. Mój chłopak postanowił pójść na siłownie, ponieważ cały czas twierdzi, że jest za chudy.
Słyszałam, że Ci którzy uczęszczają na siłownie biorą jakieś odżywki. I mój chłopak też chce zacząć je brać. Czy to jest dobre dla zdrowia?

[ offline ]

Odżywki stare 07-27-2009, 11:43   #2
sowson
Member

Wypowiedzi: 82
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

jak bedzie jadl z glowa i nie przeginal to bedzie ok:)
wszystko jest dla ludzi tylko trzeba wiedziec jak korzystac z dobrodziejstwa chemii:D
pozdro

[ offline ]

Odżywki stare 08-10-2009, 14:52   #3
lolitkaa
Junior Member

Wypowiedzi: 5

moj mezczyzna tez chodzi na silownie, ale nie bawi sie w branie odzywek, ale za to bierze srodki uzupelniajace jego diete, dobrze sie odzywia, odpowiednie ilosci bialak itp. i oczywiscie chodzi na silownie regularnie, efekt jest super naprawde mozesz mu cos takiego polecic. tutaj masz dobre produkty, warte inwestycji: http://mmo.pl/uzupelniajace-diete-c-35.html

[ offline ]

Odżywki stare 08-25-2009, 14:36   #4
GirlBody
Member

Wypowiedzi: 44

nie mylcie sterydów z środkami wspomagającymi czy uzupełniającymi dietę:) Rzeczywiście jeśli odżywki przyjmuje się z głową to nie są specjalnie niebezpieczne, trzeba tylko znać parę zasad. Na hellhound.pl mają bardzo dobre opisy każdej odżywki i zawsze służą też fachową radą, polecam się z nimi skontaktować

[ offline ]

Odżywki stare 10-20-2009, 00:18   #5
laura.p
Junior Member

Wypowiedzi: 8

Odżywki mają działanie wspomagające szybki przyrost mięśni, ale to nie są sterydy. Kiedy mój facet pierwszy raz zaczął je brać też się zaniepokoiłam. Zadzwoniłam do sklepu, w którym Maciek kupuje odżywki (www.hellhound.pl) i specjalista wyjaśnił mi, że jeśli odpowiednie preparaty są zażywane z głową i są dopasowane do potrzeb treningu, to nie ma o co się martwić.

[ offline ]

Odżywki stare 11-20-2009, 15:51   #6
6opak
Member

Wypowiedzi: 43

Odzywki nie są niczym złym, o ile przyjmowane są w odpowiednich proporcjach, w odpowiednim czasie i odpowiednio długo. Polecam odżywki naturalne, wspomaganie się witaminami, ale również stosowną dietę. Przekaż chłopakowi, że zanim coś kupi powinien dowiedzieć się jak dany specyfik działa, jakie daje efekty (jeżeli w ogóle daje).

[ offline ]

Odżywki stare 11-25-2009, 11:34   #7
atletka
Junior Member

Wypowiedzi: 25

Jeśli dobrze dobierze odżywkę to nie ma zagrożenia życia ani zdrowia:) Tylko należy pamiętać żeby wybór odżywki skonsultować z jakimś fachowcem, bo działanie na własną rękę czasami zrobi więcej krzywdy niż pożytku. Nie wydaje mi się żeby stosowanie suplementów było niebezpieczne dla zdrowia:)

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum