|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 8
|
Hej
Mam taka sprawę. Mój chłopak postanowił pójść na siłownie, ponieważ cały czas twierdzi, że jest za chudy. Słyszałam, że Ci którzy uczęszczają na siłownie biorą jakieś odżywki. I mój chłopak też chce zacząć je brać. Czy to jest dobre dla zdrowia? |
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 5
|
moj mezczyzna tez chodzi na silownie, ale nie bawi sie w branie odzywek, ale za to bierze srodki uzupelniajace jego diete, dobrze sie odzywia, odpowiednie ilosci bialak itp. i oczywiscie chodzi na silownie regularnie, efekt jest super naprawde mozesz mu cos takiego polecic. tutaj masz dobre produkty, warte inwestycji: http://mmo.pl/uzupelniajace-diete-c-35.html
|
|
[ offline ]
|
|
|
#4 |
|
Member
Wypowiedzi: 44
|
nie mylcie sterydów z środkami wspomagającymi czy uzupełniającymi dietę:) Rzeczywiście jeśli odżywki przyjmuje się z głową to nie są specjalnie niebezpieczne, trzeba tylko znać parę zasad. Na hellhound.pl mają bardzo dobre opisy każdej odżywki i zawsze służą też fachową radą, polecam się z nimi skontaktować
|
|
[ offline ]
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 8
|
Odżywki mają działanie wspomagające szybki przyrost mięśni, ale to nie są sterydy. Kiedy mój facet pierwszy raz zaczął je brać też się zaniepokoiłam. Zadzwoniłam do sklepu, w którym Maciek kupuje odżywki (www.hellhound.pl) i specjalista wyjaśnił mi, że jeśli odpowiednie preparaty są zażywane z głową i są dopasowane do potrzeb treningu, to nie ma o co się martwić.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#6 |
|
Member
Wypowiedzi: 43
|
Odzywki nie są niczym złym, o ile przyjmowane są w odpowiednich proporcjach, w odpowiednim czasie i odpowiednio długo. Polecam odżywki naturalne, wspomaganie się witaminami, ale również stosowną dietę. Przekaż chłopakowi, że zanim coś kupi powinien dowiedzieć się jak dany specyfik działa, jakie daje efekty (jeżeli w ogóle daje).
|
|
[ offline ]
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 25
|
Jeśli dobrze dobierze odżywkę to nie ma zagrożenia życia ani zdrowia:) Tylko należy pamiętać żeby wybór odżywki skonsultować z jakimś fachowcem, bo działanie na własną rękę czasami zrobi więcej krzywdy niż pożytku. Nie wydaje mi się żeby stosowanie suplementów było niebezpieczne dla zdrowia:)
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|