Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Uroda

[ Wyślij odpowiedź ]

Opalenizna

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Opalenizna stare 11-01-2008, 19:07   #1
gwiazda
Junior Member

Wypowiedzi: 3
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Od jakiegoś czasu chodze na solarium, ale zawsze miałam jasną karnacje, chyba jak wszystkie blondynki. Po opalaniu zazwyczaj jakiś czas jestem czerwona, potem ta opalenizna staje się bardziej taka jakbym chciała, no ale do tego czasu ta opalenizna troszke się zmywa i znów jestem blada. Może zna ktoś jakieś olejki, kremy itp żeby uniknąć tego czerwienienia się i przyspieszyć to brązowienie się? byłabym na prawdę wdzięczna :rolleyes: :unsure:

[ offline ]

Opalenizna stare 11-01-2008, 19:22   #2
Lolitka
Junior Member

Wypowiedzi: 5

Niestety masz taki typ karnacji, nie wiem czy jakieś kremy Ci w tej sytuacji pomogą. Ale balsam po opalaniu możesz stosować, skóra wtedy szybciej dojdzie do siebie i nie będzie aż taka czerwona. Proponuje tez sok z marchwi ;)

[ offline ]

Opalenizna stare 11-01-2008, 19:31   #3
misia
Junior Member

Wypowiedzi: 3

ja proponuje jeszcze beta karoten, jest naprawdę bardzo dobry, polepszy Twój koloryt opalenizny i znacznie przyspieszy :D

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
opalenizna

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum