|
|||||||
Piłka gimnastyczna - ćwiczyliście na takiej? |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
Member
Wypowiedzi: 44
|
Witajcie, mam pytanie - czy ktoś z was ćwiczył kiedyś za pomocą piłki gimnastycznej? Chodzi mi dokładnie o taką http://www.hellhound.pl/pilka-gimnas...01-p-2791.html
Moja kuzynka taką dostała w prezencie i jedno co o niej wiem to to, że jest bardzo wygodna;P Do tego jest niedroga i wydaje mi się, że to ciekawa alternatywa dla ciągle tych samych ćwiczeń fitness. Powiedzcie mi tylko proszę, czy ćwiczenia na niej dają jakieś efekty? Chciałabym ją zamówić, bo jest niedroga i byłaby dla mnie urozmaiceniem,dlatego wdzięczna będę za opinie. P.S. A może lepiej taka z wypustkami? http://www.hellhound.pl/pilka-gimnas...03-p-2792.html poradźcie prosze Ostatnio edytowane przez GirlBody ; 09-18-2009 o 11:20. |
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 12
|
Na zajęciach fitness na które chodziłam czasami były ćwiczenia z piłką. Teraz na fitness nie chodzę bo czasu mam troszkę za mało ale kupiłam sobie taką piłkę i płytę z zestawem ćwiczeń. Z tego co słyszałem to ćwiczenia z piłką dobrze wpływają na stawy.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 2
|
Przez jakiś czas chodziłam na zajęcia z piłką, rzeczywiście, są dobre na stawy, świetnie rozciągają i relaksują. Jeśli nie masz ochoty wychodzić z zajęć cała mokra, to polecam. Dla mnie były troszkę nudne i po całym dniu w pracy – usypiające
Dlatego chodziłam raz na piłki raz na aerobik. Pewnie dużo zależy od prowadzącego. Pomieszanie piłek z innymi ćwiczeniami według mnie jest fajnym pomysłem.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 10
|
Ja chodzę na zajęcia z piłką. Coś rewelacyjnego, przynajmniej dla mnie. Ćwiczenia na niej są odprężające i relaksujące przede wszystkim po ciężkiej pracy. Ja ćwiczę na takiej bez wypustek:) Według mnie jest lepsza.
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|