Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Pozostałe dyscypliny > Piłka nożna

[ Wyślij odpowiedź ]

Piłka nożna - transfery

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Piłka nożna - transfery stare 11-17-2008, 15:33   #1
Kaka19
Junior Member

Wypowiedzi: 3
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Piłka nożna - transfery

Siemka
Możecie napisać jakie transfery chcielibyście widzieć w następnym okienku transferowym ? Albo może które transfery podobały Wam się najbardziej w ostatnim okienku.
Ja jako że jestem fanem Milanu to najbardziej podobało mi się przyjście Ronaldinho i dodatkowo szczęście to że odzyskał formę i strzela bramki

[ offline ]

Piłka nożna - transfery stare 11-19-2008, 14:15   #2
Rzedzian
Senior Member

Wypowiedzi: 209
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

z ostatniego okienka to zdecydowanie Dani Alves i Hleb do Barcy (jako fan Barcy to mówię )
no ale oprócz tego transfer Nasri'ego do Arsenalu oraz powrót Shevy do Milanu, ale on jednak raczej nie odbuduje formy jak R80 teraz ;-) no i w sumie to tylko wypożyczenie

a w następnym okienku, może w końcu Boruc by odszedł do jakiegoś porządnego klubu ?
na pewno chciałbym aby Błaszczykowski przeszedł gdzieś, ale oczywiście przeszedł do dobrego klubu w którym będzie grał w innym wypadku niechaj szaleje w Dortmundzie. no i może jeszcze Duma Katalonii kupiła by któregoś z najbardziej utalentowanych jak Benzema czy Sergio Aguero
Tevez podobno nie jest szczęśliwy w ManU i w sumie się cieszę bo go lubię a za Czerwonymi Diabłami nie przepadam, tak więc jemu wręcz życze nowego klubu jak dla mnie w rachubę wchodzą tylko ligi: angielska, hiszpańska i włoska :)

[Wyślij odpowiedź]

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum