|
|
|
|||||||
Plemiona - fani łączmy się |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 2
|
Plemiona są moją ulubioną grą na PC i do tego trzeba przyznać że plemiona nie mają jakiś wielkich wymagań. Podoba mi się szczególnie to że możemy zakładać swoje własne plemiona i łączyć się ze swoimi kolegami w jakieś większe wioski. Ja mam swoje plemiono od paru miesięcy i nie mogę pochwalić się wielkimi osiągami, ale bardzo miło mi się gra i dla mnie rozrywka jest najważniejsza. Przykładowo w pracy z kolegami nie mamy innych tematów tylko cały czas gadamy o swoich plemionach i co zrobimy odrazu po przyjściu do domu ;) Jakbym mógł wybierać to dla mnie Plemiona zostały by wybrane najlepszą grą wszech czasów, oczywiście tuż za nimi Diablo ale to zupełnie co innego, inne poziomy rozgrywki. Jak się wpiszę tutaj więcej osób o swoich plemionach to podam nazwę mojego plemienia tak abyśmy może zrobili jakieś wspólne plemie ;)
|
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
Wypowiedzi: 209
|
Wymagania tej gry ? chyba przeglądarka internetowa :D
grałem kiedyś w Plemiona byłem w mocnej ekipie, miałem dwie potężne wioski i potężną armię, jednak jak to bywa czasami - znalazł się mocniejszy, zaatakowała nas inna potężniejsza ekipa, z potężniejszymi armiami i wioskami i po tej porażce kiedy praktycznie nie zostało mi nic zakończyłem rozgrywkę nie miałem cierpliwości od nowa się bawić praktycznie ;) grałem ok 10miesięcy
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Gra się trochę nudzi szybko. Je zawsze można urozmaicić sobie zabawę za pomocą różnych stron ze statystykami, mapami. Gra się wtedy staje bardziej zaawansowana ale tez zabiera więcej czasu. Ja polecam np taka stronkę: plemiona. Dla przeciętnego gracza może nie jest to potrzebne ale jak sie ma własne plemię to naprawdę sie przydaje.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#4 | |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Cytat: